Voetbal Vereniging Rhoon

Grote Clubactie ; nog 13 dagen om te scoren !

De Grote Clubactie loopt voorspoedig! Er zijn al veel boekjes uitverkocht en ingeleverd maar nog niet allemaal. Gebruik je vrije dagen in de herfstvakantie goed door ook je allerlaatste loten te verkopen !

Vorig jaar hebben onze jeugdleden ook al hun uiterste best gedaan om voor onze vereniging deze loten te verkopen. Samen met de verkochte loten van het jaar ervoor hebben zij een mooi geldbedrag voor de vereniging verdiend waarvan de pannakooi opgeknapt is. Ook dit jaar doen we weer mee en hopen we van de opbrengst nieuwe materialen aan te kunnen schaffen. Van elk verkocht lot van €3,00 is maar liefst 80% direct voor de vereniging. U begrijpt, we kunnen uw steun dus goed gebruiken.

Vanaf 15 september zijn onze jeugdleden langs de deuren gegaan om loten voor de Grote Clubactie te verkopen en inkomsten op het halen voor de club. Dit in de vorm van een eenmalige machtiging zodat ze niet met geld over straat hoeven te lopen.

Mensen die lopen kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van €100.000,=. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december en vanaf 13 december staat de uitslag op clubactie.nl

Onze leden die loten verkopen kunnen zelf ook leuke prijzen winnen bij de Grote Clubactie. Doe mee aan de Kids-verkoop-wedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een Playstation 4. Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl

Kijk ook op bijgevoegd filmpje, klik hier

Wij houden als vereniging ook een eigen verkoopwedstrijd, waarbij de 3 verkopers met de meeste verkochte loten, een leuke prijs winnen.

De boekjes dienen uiterlijk 1 november ingeleverd te worden bij je trainer en/of leider. Indien er vragen zijn, graag mailen.

Met vriendelijke groet,

Werkgroep Grote Clubactie