Voetbal Vereniging Rhoon

Opbrengst Grote Clubactie verzilverd!

In deze vakantieperiode heeft de Bouwploeg weer een mooi renovatieproject afgerond. De pannakooi was door het vele gebruik, stormen, weersinvloeden en “ondeskundig gebruik” (zullen we het maar noemen) aan herstel toe. De netten hingen er doelloos en kapot bij en de ballen vlogen alle kanten op.
Destijds geschonken door sponsor Jordex (Ruud Maaskant) was het geen gezicht meer en behoefde nodig een opknapbeurt.
Op de vaste dinsdagmorgen hebben de vrijwillige aannemers (en innemers) van onze vereniging met hard werken nieuwe materialen (frames, netten, bevestigingen) verwerkt tot een prachtige nieuwe kooi. Zodat zowel de jeugd als senioren (trappers) het weer kunnen gebruiken om hun kunsten te vertonen en techniek te verbeteren.
De club is daarom Gijs Bouthoorn, Adrie Louter, Jan Polak, Ad van der Steen, Joop Berkelaar, Hans de Goeij, John Koster en Gerard Groothengel (waarvan de laatste 3 ook op andere tijden er nog aan gewerkt hebben) enorme dank verschuldigd voor hun belangeloze maar tomeloze inzet. Zo is de inzet van de jeugd voor de Grote Clubactie omgezet in een aanzet voor deze nieuwe opzet.

Wij vragen alle (be)spelers van de pannakooi met zorg gebruik te maken er van. Niet in de netten hangen, en alleen via de “hoofdingang” (tegenover de ingang van veld 2) de kooi betreden. Geen glaswerk, flesjes, eten, kauwgum en andere rommel mee naar binnen maar buiten de kooi laten. En het dan overigens ook in de prullenbak gooien…

Laat het werk van onze vrijwilligers intact en behandel de eigendommen van de club met respect! Wees ook hier zuinig op!

En zoals u ziet is de boarding van de kooi nog reclamevrij. Als u die (tegen betaling uiteraard) van reclame of logo’s wilt voorzien kunt u uw interesse aangeven bij de mailto:sponsorcommissie@vvrhoon.nl