Voetbal Vereniging Rhoon

Meiden voetbal, word ook lid

Zit er een Lieke Martens in jou? Of een Vivienne Miedema?

Als je het niet probeert weet je het niet natuurlijk, maar misschien wel. Ook zo enthousiast geraakt voor meidenvoetbal? Morgenavond gaan de Oranjedames om 17:00 spelen tegen Noorwegen voor de WK-kwalificatie, dat lijkt misschien voor jou nog ver weg.

v.v. Rhoon is op zoek naar jou, ook als je niet die ambitie hebt maar gewoon lekker wil sporten en plezier hebben met een stel leuke vriendinnen. Kom eens kennismaken bij het meidenteam van JO9. Die trainen op maandag- en woensdagavond van 18:00 – 19:00 uur.
Maar ook in andere leeftijdscategoriën ben je welkom! Zie de website voor de trainingstijden. http://www.vvrhoon.nl/clubinfo/trainingsrooster/

En als je het dan leuk vindt word je gewoon lid, kom je elke week trainen en kun je beker- en competitiewedstrijden spelen. En misschien over 10 jaar wel je debuut maken in Oranje!
Wij hopen het voor je en bieden je een leuke familieclub aan met een goede jeugdopleiding. Durf je het aan? En vergeet niet te delen met je vriendinnen!