• Webshop v.v. Rhoon nu NIEUWE CLUBSHOP !

  • Per 1 april, maar toen hebben we het bericht niet gecommuniceerd om te voorkomen dat men er een grap achter zou vermoeden,  beschikt v.v. Rhoon over een nieuwe webshop in een nieuw en modern jasje die nu als v.v. RHOON CLUBSHOP voor het leven gaat.

    Mart van Ginkels Textielbedrukking heeft de webshop vernieuwd en nu nog makkelijker toegankelijk gemaakt voor leden en supporters. Met verschillende hoofdstukken (kleding, accessoires en "sale"-aanbiedingen) zijn alle producten die hij van onze sponsor Robey levert nu overzichtelijk gerangschikt. En gemeld wordt ook dat 10% van de waarde van de in de clubshop aangeschafte artikelen naar de clubkas vloeit. Als je op de tab "webshop" klikt word je automatisch doorgelinkt naar https://vvrhoon.clubwereld.nl/

    Openingsaanbieding

    Speciaal ter gelegenheid van de opening van deze nieuwe Clubshop zijn er leuke aanbiedingen van trainingssetjes als "actieset" naast de andere sale aanbiedingen.

    Buiten deze (digitale) clubshop hebben we natuurlijk ook nog de Fanshop, het winkeltje naast de ingang van de kantine waar naast sportkleding ook allerlei andere accessoires en fanartikelen verkocht worden door de kledingcommissie kleding@vvrhoon.nl .

     

    Shirtsponsoring

    Kortom,  er zijn vele manieren om de liefde voor je rood-witte club om te zetten in het uiten van je voorliefde door je in de kleuren van de club met clubkleding aan te kleden.

    En mocht u onverhoopt een team willen sponsoren met clubkleding of naamsbedrukking dan volstaat één mailtje naar de  sponsorcommisie@vvrhoon.nl en de drijvende kracht daarachter Marco van Wassenaar zal dan zo spoedig mogelijk  kontakt opnemen.