Voetbal Vereniging Rhoon

Winterstop bouwploeg

Winterstop….. maar niet voor de bouwploeg!

Achter de schermen van de club wordt door vrijwilligers altijd hard gewerkt om de leden hun hobby en sport te kunnen laten beoefenen. Of dat nu oliebollenbakken is, een Boutmiddag of strandtraining organiseren: er zijn altijd mensen voor jullie in de weer! Zo ook de Bouwploeg!

De bouwploeg heeft de afgelopen 2 weken diverse kleedkamers van boven tot onder gereinigd. Dit houdt in dat zij zowel de vloeren als de muren met speciaal “spul” hebben afgedaan en schoongemaakt.

Deze vrijwilligers zien dan ook graag dat de kleedkamers na de training en na de wedstrijden ook op z’n minst worden geveegd, zodat de schoonmakers zich bezig kunnen houden
met het wekelijks nat reinigen van de vloeren. Op deze wijze kan voorkomen worden dat er schimmels ontstaan.

Dit is een dringende, maar tevens dwingende oproep die door

het bestuur

en technische jeugdcommissie aan de trainers en leiders wordt gedaan, want zij moeten dit strikt in de gaten houden voor (de gezondheid van) zowel hun kroost, de spelers maar zeker ook voor onze gasten. Daarnaast geldt dit ook voor de lagere senioren op woensdag en de 7x7, die veelal op vrijdagavond de accommodatie en kleedruimte gebruiken. Ook hen wordt gevraagd hier scherp op toe te zien zodat de volgende dag mensen in een “schoon”kleedlokaal” stappen.

De bouwploeg en de club zal ieder daar zeer erkentelijk voor zijn.