• 6 april: Vrouwen voelen zich thuis op de voetbal.....

 • En dan hebben we het niet zozeer over voetbal speciaal voor vrouwen (daar zijn we een aantal jaar geleden mee gestopt, echter we hebben gelukkig nog wel veel meiden die "gemengd" spelen) maar we zien toch altijd veel vrouwen langs de lijn en in de kantine. Voetbalmoeders, oma’s en jeugd - ze voelen zich allemaal thuis bij onze familievereniging.

  Speciaal voor de vrouwen (en ook voor mannen die iets leuks willen kopen voor hun vrouw of vriendin) is er komende zaterdag een mini-markt. Met heerlijke huisparfums tot eigen gemaakte sierraden, make up, verzorgings producten voor man en vrouw tot aan leuk en fleurig/kleurig keramiek. Het begint om 9:00 in de kantine van v.v. Rhoon.

  Er worden artikelen verkocht door Dyaan, Deborah, Bahar en Esther. Verder zal ook JTD sieraden anwezig zijn en een mini-fotoshoot aanbieden van uw (klein)kind voor 5€ en er is een kraam met lekkernijen. Van de laatste twee deelnemers gaat de opbrengst naar het goede doel.

  Het is allemaal nieuw, geen tweedehands of ruilmarkt en mocht jij ook interesse hebben aarzel dan niet en bel even met de organisatie tevens coördinatie Vanessa Schepers, mobiel 06 27426851

   

  PS: Meer beelden op onze facebookpagina - met de pijl er doorheen scrollen.....

  https://www.facebook.com/voetbalverenigingrhoon/photos/pcb.2645132382224483/2645123288892059/?type=3&theater