• 75 jarig bestaan v.v. Rhoon


 • Vandag is het precies 75 jaar geleden dat onze vereiniging is opgericht, namelijk 31 mei 1946. Uitgebreide festiviteiten kunnen helaas nog niet plaatsvinden, maar die schuiven we op naar later dit jaar of volgend jaar, afhankelijk van de ontwikkelingen rondom COVID-19

  Is er misschien toch nog wat te vieren?

  Op deze gedenkwaardige dag wordt vanavond in de Gemeenteraad het raadsvoorstel behandeld om een nieuw sportcomlex te realiseren. Waar en wanneer en wat er komt is vooralsnog een vraagteken, maar er worden wel degelijk stappen gemaakt in het realiseren van de plannen. Nu moet de gemeenteraad nog akkoord gaan.

  Echter, de verenigingen vinden dat er na bijna 15 jaar plannen maken en het bestemmen van onze sportvelden voor woningbouw, nu eindelijk eens spijkers met koppen moeten worden geslagen. Wij kunnen niet alsmaar in onzekerheid blijven en het complex is gedateerd odat investeringen vanwege de onzekere toekomst niet gedaan worden. Geen woorden maar daden!

  Je kunt het allamaal live volgen via de website van de raad en bij facebook van RTV Albrandswaard waar live verslag wordt gedaan via "teams".

  Gemeente: https://raad.albrandswaard.nl/Vergaderingen/Gemeenteraad-AW/2021/31-mei/20:00 

  RTV Albrandwaard: https://www.facebook.com/RTVAlbr

  We vertrouwen op een gunstige uitslag zodat we toch nog iets kunnen vieren vandaag!

  Het Bestuur