• 7x7 clubtoernooi om de Corona Cup

• Met Pinksteren voor de deur zijn de COVID-19 beperkingen een beetje verruimd en kunnen we weer zaken aanpakken. Zoals een, onder voorwaarden, geopend terras bij de kantine, verkoop vanuit keuken en kantine en het spelen van onderlinge wedstrijden onder de 27 jaar. Vandaar dat we het pinksterweekeinde zullen benutten om weer een beetje naar het “oude” normaal terug te gaan.

Zaterdag 22 mei

Is het terras alsmede de kantine en keuken open. Er zijn nog geen wedstrijden bekend, maar ook voor trainingen geldt dit. Let wel dat de toiletten wel open zijn, maar de kleedkamers en kantine verder niet. Er gelden de volgende voorwaarden aan deze beperkte openstelling vanaf 11:30 uur:

• Maximaal 50 personen op het terras.
    • Maximaal 2 personen aan een tafel op 1,5 meter afstand. Tenzij dit mensen zijn uit eenzelfde huishouden.
    • Een reservering is verplicht (vooraf of ter plekke)
    • Personen moeten een vaste zitplaats hebben (volgens de 1.5 meter regels). Zorg daarom dat iedereen een plek op het terras toegewezen krijgt.
    • Het is verplicht gasten te vragen zich te registreren, zodat de GGD een bron- en contactonderzoek kan doen in het geval van een besmetting.  Zie de QR code bij de ingang van de kantine
    • De vragen van de corona-gezondheidscheck moeten zijn gesteld.
    • Het is niet de bedoeling dat de tribunes worden geëxploiteerd/verkapte tribunes worden gemaakt van de terrassen.
    • Een "To Go" loket is toegestaan – afhalen en buiten nuttigen van de consumpties
    • Zelfbediening is niet toegestaan.
    • Er mag gebruik worden gemaakt van de toiletten en worden afgerekend binnen in het gebouw, let op: een mondkapje is verplicht.
    • Het is NIET toegestaan om, behalve een eigen bidon met water voor training/wedstrijd, eigen consumpties mee te nemen en op te drinken op het complex zoals frisdranken en/of kratten bier

Maandag 24 mei Clubtoernooi 7x7

Is er een Corona Cup toernooi 7x7 op het complex van v.v. Rhoon, voor leden van v.v. Rhoon van 17-27 jaar. Van te voren opgeven per team bij martvanginkel@gmail.com.  Om 12:00 moeten de teams aanwezig zijn waarna het teornooi om 12:30 begint. Ook deze dag gelden verder dezelfde voorwaarden als op 22 mei (zie hierboven) en de Corona Cup (met inhoud) zal als wisselbeker worden uitgereikt aan het winnende team .

We hopen dat het weer een beetje mee wil werken om er met elkaar en voor elkaar leuke dagen van te maken.

Marco van Wassenaar - voorzitter
    Mart van Ginkel - kantinezaken