• Beperkte openstelling kantine zomermaanden

• Het voetbalseizoen is, met de succesvolle afsluitdag van 4 juli, officieel tot een einde gekomen. Normaliters gaat dan het complex dicht tot na de zomerstop de trainingen weer beginnen en er oefenwedstrijden en dergelijke op het programma komen.

Deze zomer ligt dat wat ons betreft wat anders. We hebben natuurlijk een aantal maanden stil gelegen en ook niet iedereen gaat met vakantie. Vandaar dat de kleedkamers weliswaar gesloten zullen blijven, maar dat de kantine beperkt geopend zal zijn.

Zaterdag a.s. (11 juli) is deze geopend van 12:00 – 18:00 uur en is ook de keuken open.

De zaterdagen erna (18/7, 25/7 en 1/8)  tot aan de start van de selectietrainingen 8 augustus  (zie ook https://www.vvrhoon.nl/voorbereiding-rhoon-1-seizoen-20-21 ) zal de keuken gesloten blijven maar is de kantine geopend. Om gezellig en onder het genot van een natje en droogje de zomerstop door te komen.

Vanaf die 8/7 zal er wel weer een regelmatige opening zijn, maar e.e.a. hangt af van wanneer ook andere (jeugd)teams beginnen met de training en het spelen van oefenwedstrijden. Dus daarover zal later nog worden gecommuniceerd.

De kantinebeheerder