• Bericht van de TC Jeugd, Jeugdcoördinator en Jeugdvoorzitters over indelingen….

 • De overschrijvingsperiode is voorbij en nu is bekend over welke spelers we komend seizoen kunnen beschikken. Dus nu begint het werk voor de indeling van de teams voor het komend seizoen 2019-2020. En als we zeggen werk, heb je het over écht werken, want het is geen eenvoudige klus om zomaar indelingen en teams samen te stellen tot ieders tevredenheid.

  Dit indelen gebeurt met de meeste zorg en in overleg met zowel trainers als jeugdcoördinator en de technische jeugdcommissie om tot een VOORLOPIGE team-indeling te komen.

  Herhaling.....  een VOORLOPIGE indeling.

  In overleg kan daar bij de ingang van het nieuwe seizoen uiteraard vanaf worden geweken. Als de eerste (oefen)wedstrijden gespeeld zijn en blijkt dat iemand te hoog/laag is ingedeeld of toch over onvermoede kwaliteiten blijkt te beschikken, kan een indeling altijd gewijzigd worden. Belangrijk is ook te weten dat er rekening wordt gehouden met de veldbezetting. Dus niet alle verdedigers in één team of alle aanvallers in een ander team. Dat werkt gewoon niet.

  We vragen dus nog even geduld alvorens de eerste concept-indelingen worden gecommuniceerd en besproken/overlegd en rekenen  op uw begrip daarvoor.

  De twee halve jeugdvoorzitters Hans & Frans (samen 100%)

   

  Spreuk van de week:

  De teamindelingen komen beter één week te laat,
  dan teleurstelling en oeverloos gezeur en gepraat
  (quote van uw webredacteur) .