• Boutmiddag op 21 december

 • Op zaterdag 21 december staat de traditionele en oergezellige Boutmiddag weer op het programma. Een commissie bestaande uit Thomas Hofman, Daphne van Ameijde, Bas Oster, Jeroen Snijders, Rien Heijboer, Gerard Groothengel en Wim Gé Warnaar is inmiddels begonnen het programma voor te bereiden en prijzen te "ritselen" bij sponsoren en bedrijven.

  Mocht u op enigerlei wijze daarin een rol kunnen vervullen dan houden we ons uiteraard van harte aanbevolen. Centrale persoon binnen de commissie heirvoor is Thomas Hofman (06 46 29 61 84 of thomas.hofman@live.nl).

  Kunnen kerstpakketen zijn, flessen, bout, kadobonnen, restantpartijen - noem maar op, als het maar een waarde heeft die in verhouding staan tot de prijs die we voor een lot van het Rad van Fortuin vragen. Bijna alles is welkom en uw naam of bedrijf wordt opgenomen in het sponsoroverzicht dat gecommuniceerd wordt via de schermen en de spreekstalmeester! Prijzen voor groot en klein zijn welkom want we draaien ook dit jaar weer een aantal speciale kinderrondes met mooie prijzen voor de jeugd

  Dus ga niet op vrijdag de 20ste gelijk met die miljoenen anderen op vakantie en loop vast op vliegveld of in de file, maar stel dat een paar dagen uit en ga dan zonder als die stress en overlast rustig op weg. Met een keur aan prijzen!

  Een dilemma waar de thuisblijvers geen last van hebben natuurlijk, die hebben het allemaal al vast in de agenda genoteerd! Een kleine greep uit het draaiboek en prijzentafel : 

  PROGRAMMA ZATERDAG 21 DECEMBER

  Tot 13:00 JEUGDWEDSTRIJDEN

  13:00 RHOON O23 – C.K.C. O23

  In de pauze en de hele middag muzikale omlijsting door een DJ

  14:00 start Boutmiddag met rondes speciaal voor kinderen

  15:00 einde wedstrijd O23 – prijsuitreiking winnaars Grote Clubactie 

  Vanaf 15:30 BOUTMIDDAG 2019 met MOOIE PRIJZEN

  Vleesschotels, rollades, Hollands Wild

  kippen-, hazen-, fazanten en konijnenbout

  Gesigneerde voetbalshirts van o.a. Stengs, Boadu, Vlaar, Strootman, Frenkie en meer bekende voetballers

  Mooie kerst- en fruitpakketten

  Parfums en mode artikelen

  Diverse soorten drank- en wijnpakketten

  Kado- en tegoedbonnen

  Dinercheques

  Geluidsapparatuur en kleding     


  Kortom - dit jaarlijks terugkerende familiefeest voor jong en oud MAG U NIET MISSEN - ZEGT HET VOORT