• Corona trainingen jeugd op zaterdag


 • UPDATE 1 NOVEMBER - ook voor de JO7 is er nu een veld ingedeeld, zie het nieuwe schema!

  We hebben het tegen beter weten in even afgewacht gisteren, maar wat verwacht werd is ook uitgekomen: er zal voorlopig niet in competitieverband gevoetbald kunnen worden.

  De Technische Jeugd Commissie heeft voor de jeugd, naast de doordeweekse trainingen, ook voor de zaterdagen een planning gemaakt zodat ze in onderlinge partijtjes, aangepaste oefenvormen en spellencircuits toch verantwoord met voetbal bezig kunnen zijn. 

  Let wel dat de kantine en kleedkamers/douches conform het Corona-protocol gesloten zijn, dat er geen toeschouwers aanwezig mogen zijn en dat na de geplande tijd men het complex zo snel mogelijk weer dient te verlaten ( https://www.vvrhoon.nl/nieuwe-covid-19-maatregelen-per-14-oktober ).

  Tevens vragen we iedere speler/trainer/leider zich zowel bij trainingen als op zaterdag te registreren via de PiM QR code zoals eerder al gecommuniceerd ( https://www.vvrhoon.nl/registratie-met-qr-code-bij-v-v-rhoon ) 

  Uiteraard vinden we het jammer dat we niet meer te bieden hebben in deze dagen maar we rekenen op jullie begrip en medewerking want alleen samen krijgen we dit virus onder controle.

  Het Bestuur