• De v.v. Rhoon historie in beeld……(update)


 • De historische website, met een overzicht in beeld en tekst uit onze 75-jarige geschiedenis gaat steeds meer vorm krijgen. Er blijft materiaal binnenkomen en dat proberen we zo snel mogelijk te plaatsen uiteraard, maar er ontbreken nogal wat jaren en teams waarvan weinig beeld op de redactie is - ondanks de enorme aanvoer van de diverse mensen: bedankt voor het meedenken!

  Via onderstaande link (deze wordt ook vast geplaatst bij Club-info > historie https://www.vvrhoon.nl/historie) kun je alvast een kijkje nemen naar de verzameling die inmiddels geplaatst is. De rest hopen we komende maanden aan te kunnen vullen…….

  Mocht je materiaal hebben (foto's of knipsels e.d. - anekdotes - verbeteringen en aanvullingen op gepubliceerd ateriaal) nlaat het dan weten. Stuur je materiaal liefst digitaal in naar webmaster@vvrhoon.nl en geef aan wat de bedoeling is. Bij (team)foto's graag een jaartal en de namen van de mensen op de foto er bij (indien mogelijk) - dit om het overzichtelijk te kunnen rubriceren.....

  Uw webmaster
  Wim Gé Warnaar

  P.S.: in het kader van de privacy wetgeving kun je uiteraard bezwaar maken tegen publicatie van een foto waarop jij (of een familielid) bent afgebeeld. Stuur dan een mail naar info@vvrhoon.nl met daarop duidelijk aangegeven om welk(e) beeld(en) het gaat, liefst met een screenshot er van.

   

  KIJK SNEL OP DE LAATSTE BIJDRAGEN DOOR OP DEZE LINK TE KLIKKEN

  http://www.vvrhoon-historie.nl