• De v.v. Rhoon historie in beeld……


 • Alex de Groot is de laatste jaren heel actief geweest in het vastleggen van wedstrijden, teams en spelers op de gevoelige plaat. Momenteel is hij voor zijn werk in het buitenland gestationneerd, maar de digitale wereld kent geen grenzen en vaste werkplekken, dus kan hij ook vanuit bella Italia beelden met ons delen. Zie hier het resultaat: https://vvrhoonhistorie.jouwweb.nl/

  Dat heeft geresulteerd in een hele vracht foto’s die hij op een aparte website aan het zetten is. We zijn nog even in overleg over de structuur, want wellicht dat het via mappen met jaartallen makkelijker te vinden is dan via een selectie op teams. Maar daar komen we vast wel uit.

  Als het even kan wil ik daar ook de foto’s plaatsen uit het diverse historische materiaal dat in de loop der jaren verzameld en vastgelegd is dan wel opgestuurd naar de club. We hebben veel krantenknipsels, oude Sportexpresses, foto’s en noem maar op die we daar ook onder zouden kunnen brengen. Zeker in dit jubileumjaar zou dat een mooi overzicht moeten geven, temeer daar er inmiddels vanuit diverse kanten materiaal wordt ingezonden voor het jubleumboek.

  Via onderstaande link (deze wordt ook vast geplaatst bij Club-info > historie https://www.vvrhoon.nl/historie) kun je alvast een kijkje nemen naar de verzameling van Alex die hij de laatste jaren gemaakt heeft. De rest hopen we komende maanden aan te kunnen vullen…….

  Uw webmaster

  P.S.: in het kader van de privacy wetgeving kun je uiteraard bezwaar maken tegen publicatie van een foto waarop jij (of een familielid) bent afgebeeld. Stuur dan een mail naar info@vvrhoon.nl met daarop duidelijk aangegeven om welk(e) beeld(en) het gaat, liefst met een screenshot er van.