• Driesse blijft en Driesse komt .... op Rhoon !

  •  

    De Technische Commissie van Voetbalvereniging Rhoon heeft voor komend jaar wederom een nieuwe speler toe kunnen voegen aan de selectie. Of eigenlijk twee, want door de komst van de ene Driesse blijft ook de andere zeker behouden.

    De nieuwkomer is Robin Driesse (23) en het is de broer van Bart Driesse, selectiespeler bij v.v. Rhoon. Aan de wens van beide broertjes om nog eens samen in één team te spelen, wordt zo invulling gegeven en heeft Rhoon er zodoende weer een speler met, ondanks de jeugdige leeftijd, veel ervaring bij. En voor de schare Driesse familie en supporters weer makkelijk dat ze zich niet over diverse complexen in het land hoeven te verdelen maar terecht kunnen bij één club in de buurt om beiden aan het werk te zien.

    Robin Driesse is aanvaller en heeft als kwaliteiten dat hij een aanspeelpunt is, balvast en een neusje voor de goal. Talenten die in zijn voetballoopbaan verder ontwikkeld en gevormd zijn bij BVV Barendrecht, twee jaar Sparta-opleiding, weer BVV Barendrecht, Xerxes DZB en het laatste jaar weer de BVV Barendrecht. Rood en wit zijn dus de primaire kleuren in zijn voetbalcarrière.

    Naast voetbal heeft Robin een eigen bedrijf in videoproducties (http://directedby-rd.nl/), dus na Brandon Taylor is er weer een creatief persoon bij de selectie gekomen. En die elkaar op het veld, maar wellicht ook op productief vlak daarbuiten, goed zouden moeten kunnen vinden.