• Gerard Groothengel weer thuis


 • Vorige week werden we opgeschrikt door het nieuws dat Gerard Groothengel, Lid van verdienste bij v.v. Rhoon, met een hartinfarct was opgenomen in het ziekenhuis.

  Na een medische ingreep, een stent in een belangrijke hartader waarop hij goed gereageerd heeft, is hij aan een revalidatietraject begonnen. Een behoorlijke terugslag daar hij via fysiotherapie en training juist weer een beetje conditie aan het opbouwen was, want Gerard kampt al langer met fysieke problemen. 

  Belangrijkste natuurlijk is dat hij nu naar huis is teruggekeerd en in zijn vertrouwde omgeving en appartement is om daar verder te herstellen. En met het voorjaar op komst zachtjes aan proberen het oude leven weer op te pakken: met de scootmobiel er op uit en genieten van de buitenlucht. En als het even kan straks ook weer naar zijn favoriete voetbalkantine om daar de overige mensen te vermaken met zijn Twentse uitspraken, de nodige snacks te consumeren (als dat mag, maar zeker geen kaas) en zijn eigengereide mening over de diverse zaken rond en buiten het voetbal te geven. 

  We wenen hem beterschap en een voorspoedig verder herstel uiteraard en succes met de onderzoeken en therapie die ongetwijfeld nog volgen zullen komende weken en maanden.

  Een blijk van medeleven in de vorm van bericht of kaart zal ongetwijfeld gewaardeerd worden. Zijn adres:

  Randmeer 24
  2993 BM  Barendrecht

  Namens het Bestuur
  Wim Gé Warnaar