• Geslaagd MCD Jeugdtoernooi V.V. Rhoon


  • Donderdag 9 mei vond bij V.V. Rhoon, na enkele jaren afwezigheid, weer een groot jeugdtoernooi plaats. Met meer dan 50 deelnemende teams was er sprake van een goed gevuld toernooi voor de leeftijden van JO7 t/m JO12. In 11 poules werd er gestreden om de prijzen met daarnaast tal van andere activiteiten voor de jeugd, de begeleiders en de ouders.  Het team van de JO10-2 slaagde er in hun poule te winnen en daarmee de gewonnen hoofdprijs, de beker, op Rhoon te houden.

    Na het jeugdtoernooi was er in de middag nog het 7x7 toernooi voor de senioren dat ook goed bezocht werd. Dit alles aangevuld met muziek, een BBQ en natuurlijk vloeibare versnaperingen zorgden voor een mooie toernooidag. 

    Mede door het weer was het een uitstekende dag. V.V. Rhoon bedankt alle spelers, trainers en vrijwilligers en uiteraard de diverse sponsoren en kijkt uit naar een nieuw toernooi in 2025!

    Lijkt het je ook leuk om te komen voetballen bij V.V. Rhoon meld je dan aan voor een proeftraining via jeugdcommissievvrhoon@gmail.com