• TOP 3 lotenverkopers Grote Club Actie 2019 bij v.v. RHOON beloond!

  Tijdens de geslaagde en gezellige Boutmiddag was zaterdagmiddag j.l. tevens de prijsuitreiking van de Grote Clubactie 2019. Onder de jeugdleden zijn half september lotenboekjes uitgedeeld om te “verkopen” waarvan 80% voor de clubkas bestemd is! 
  Dit jaar hebben onze jeugdspelers bijna € 900,00 daarmee binnengehaald voor v.v. Rhoon.

  Wij waarderen de inzet van de jeugdleden enorm en willen daarom graag hierbij de 3 TOP lotenverkopers voor iedereen in het zonnetje zetten.

  Tristan Verboom (JO12-2), Noël Waterreus (JO12-2) en Dinand van Wieringen (JO13-2) verkochten meer dan 150 van de 383 verkochte loten. Een mooie prestatie van deze jongens die beloond werd met een oorkonde en een trui van v.v. Rhoon.

  Helaas kon Tristan (rechtse foto) niet bij de uitreiking aanwezig zijn maar werd vertegenwoordigd door zijn “personal assistant”. Verder op de linkse foto staan Dinand van Wieringen (links) en Noël Waterreus (midden) te genieten van deze huldiging.

  ----------------

  Ieder jaar in september gaat de Grote Clubactie weer van start! Alle jaren hebben onze jeugdleden hun uiterste best gedaan om voor onze vereniging loten te verkopen. Samen met de verkochte loten van het jaar ervoor hebben zij een mooi geldbedrag voor de vereniging verdiend waarvan de laatste keer o.a. pannakooi opgeknapt is.

  Ook in 2019 heeft de jeugd van v.v.Rhoon weer mee gedaan zodat van de opbrengst nieuwe materialen aangeschaft kunnen worden. Van elk verkocht lot van €3,00 is maar liefst 80% direct voor de vereniging. U begrijpt, dat het daarom zaak is zoveel mogelijk loten te verkopen.

  Jeugdleden van VV Rhoon hebben in de week van 15 september tot 1 november de lotenverkoop van de Grote Clubactie gedaan en zijn langs de deuren gegaan om inkomsten op het halen voor de club. Dit in de vorm van een eenmalige machtiging zodat ze niet met geld over straat hoeven te lopen.

  Mensen die lopen kopen maken trouwens ook kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van €100.000,=. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 15 december 2019  en vanaf 16 december staat de uitslag op www.clubactie.nl

  Onze leden die loten verkopen kunnen zelf ook leuke prijzen winnen bij de Grote Clubactie. Ze doen mee aan de Kids-verkoop-wedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een Playstation 4. Meer info vind je op: www.kids.clubactie.nl 

  Wij hebben als vereniging ook een eigen verkoopwedstrijd gehouden, waarbij de 3 verkopers met de meeste verkochte lopen, een leuke prijs winnen.

  De boekjes moesten uiterlijk 1 november ingeleverd worden bij de trainer en/of leider en er zijn heel wat loten verkocht. In De eerste berekening laat zien dat er meer dan € 1.100,00 voor de club in binnen gehaald hiermee! Een prachtig resultaat!

  De definitieve eindstand en de winnaars van de prijs voor de meest verkopende jeugdleden zullen tijdens het begin van de Boutmiddag op 15 december om 14:00 uur bekend worden gemaakt. Naast een mooie prijs zullen de winnaars tevens deze middag "Pupil van de Week" zijn bij de wedstrijd van RHOON 1 - GHVV'13 1 welke begint om 14:30 uur, gevolgd door de Boutmiddag zelf. 

  Indien er vragen zijn over deze aktie graag mailen naar de commissie die e.e.a. heeft geregeld binnen de vereniging:

  Brio70@hetnet.nl