• Indeling en voorbereiding RHOON 1/2 seizoen ‘24’-25


 • Afgelopen week heeft de KNVB de indelingen voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt voor onze selectieteams.

  RHOON 1 zal uitkomen in de 2e klasse D en treft daar oude bekenden van de eilanden en van “boven de Waterweg” maar er zitten ook nieuwe namen bij. Het Westland kent veel clubs in de 2e klasse zaterdag en o.a. Verburch uit Poeldijk is een club waar we nog niet eerder bij zijn ingedeeld in het recente verleden. Dus maar hopen dat de Beneluxtunnel niet te vaak afgesloten zal zijn, hoewel we nu met de tunnel tussen Rozenburg en Maassluis een uitwijk mogelijkheid hebben. Bij Binnenmaas, een van de bekendere clubs van “de eilanden”, treffen we oud-jeugdtrainer en oud-selectiespeler Sander Fakkel die daar hoofdtrainer is.

  RHOON 2 speelt in de 2e klasse I komend seizoen en treft daar de veelal bekende tegenstanders van de eilanden Hoekse Waard en IJsselmonde. Dus aanmerkelijk minder reistijd en kilometers hetgeen natuurlijk wel prettig is. Spelbreker daar kan de afsluiting van de Heinenoordtunnel zijn maar ook hier is een alternatieve route bekend (en bij afsluiting vrij van tolgeld) via de toltunnel ’s Gravendeel.

  Kortom weinig echte problemen te voorzien en op papier een leuke indeling met voldoende uitdagingen voor zowel spelers, staf als supporters. Want vooral de laatste hebben we zowel uit en thuis nodig voor de sfeer en ondersteuning, dat is afgelopen seizoen ook wel weer gebleken.

  Op 3 augustus start de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een ochtendtraining – lunch en middagtraining dus dan kunt u komen kennismaken met de nieuwe staf en spelers alsmede zien hoe de rest van de selectie de vakantieperiode is doorgekomen. Het schema voorbereiding RHOON 2 volgt nog.

  Voor nu: geniet van de zomer (die komt écht nog wel) en Oranje op het EK in Duitsland en natuurlijk van je vakantie als je die nog voor de boeg hebt! Bovenal: geniet en vier het leven met elkaar!