• Informatiepakket jeugd

Deze informatiebrochure van het seizoen 2020 – 2021 is bestemd voor spelers/speelsters en ouders/verzorgers van VV Rhoon. Met dit document willen we u graag informeren over het reilen en zeilen bij de jeugdafdeling van vv RHOON. VV Rhoon is een vrijwilligersvereniging. Dat betekent dat zo goed als alle taken door vrijwilligers, ouders en spelers, worden gedaan.  Wij allen doen onze taak op vrijwillige basis en daar is veel hulp bij nodig van u. Of dat nu helpen is de Covid-19 maatregelen samen na te leven of liever nog als vrijwilliger om het proces om de wedstrijden heen soepel te laten verlopen voor onze kinderen en voor de teams die bij ons komen voetballen.

We vertrouwen op uw medewerking zodat we weer een mooi seizoen tegemoet kunnen zien met vele sportieve herinneringen voor later.

de Jeugdvoorzitters

de technische jeugd commissie