• Hoewel we vorig jaar vanwege Corona niet in de gelegenheid waren om grootschalige festiviteiten te organiseren, hebben we er alle vertrouwen in dat het dit jaar wel gaat lukken. Daartoe heeft de Jubileumcommissie van v.v. Rhoon een concept-programma gemaakt om in elk geval de agenda’s te blokkeren en ervoor te zorgen dat er geen dubbele afspraken gemaakt worden met vriendschappelijke wedstrijden, toernooien bij andere clubs etc.
    Door de organisatie is collectief vrijstelling van beker/competitie voetbal gevraagd i.v.m. de viering van ons (uitgestelde) 75-jarig jubileum

Het bestuur hecht er aan dat aan deze unieke gebeurtenis alle teams met hun begeleiding aanwezig zijn en de jubileumcommissie heeft dan ook een “feestweek” gemaakt waarin voor elk wat wils is. En dat wellicht nog wordt uitgebreid met andere initiatieven en activiteiten.

31 mei 2022:

Op deze oprichtingsdag van de club dag zal er dinsdag 31 mei een officiële receptie worden gehouden van 20.00 uur tot 22.00 uur in de kantine van de voetbalvereniging

3 juni 2022:

Op vrijdagavond zal er een toernooi worden gehouden voor sponsoren en de 7x7 afdeling, waarbij  de barbecue niet mag ontbreken . De wedstrijden zullen worden gehouden op het kunstgrasveld voor de kantine.

4 juni 2022:

Voor de jeugd van onze vereniging zal er een jeugdtoernooi worden gehouden van 09.00 tot 14.00 uur. De verenigingen die hiervoor worden uitgenodigd zijn Rhoon, WCR, Poortugaal,  Smithoek, Pernis, Sparta, en Feijenoord.

Tevens wordt er voor de kinderen een spelenkermis georganiseerd. Men moet hierbij denken aan springkussens, stormbaan, buikglijbaan.

Voor de jeugd van 13 jaar en ouder en eventuele volwassenen wordt het zogenaamde latje trap gehouden. En er zijn ook plannen voor reüniewedstrijden met oud-spelers en trainers

Om 16.00 uur tot 18.00 uur zal er in de tent een reünie plaatsvinden van oud-voetballende en niet-voetballende leden.

Vanaf 20.00 uur zal er een groot feest losbarsten in de feesttent tot 01.00 uur. De inloop zal hiervan zijn om 19.30 uur. Naast officiële momenten zal daar vooral ruimte zijn om te feesten onder het genot van een drankje en een hapje met live optredens en een DJ.
    De namen van de band(s), optredende artiesten en DJ volgen later.

Wij danken de jubileumcommissie en sponsoren voor hun inzet en inbreng en hopen er met elkaar een onvergetelijk voetbal- en jubileumfeest van de maken.