• Voor het jubileum hadden we veel plannen maar Corona gooit vooralsnog roet in het eten. Er is nog weinig zeker en daarom zijn de activiteiten waar veel mensen mee gemoeid zijn voorlpoig uitgesteld tot 2022.

Toch hopen we in mei en juni op enige zaken om toch het jubileum in aangepaste vorm te kunnen vieren nmet elkaar. Er wordt een jubileum magazine gemaakt en ook zal geprobeerd worden een onderling toernooi te organiseren voorzover dat kan. Het hangt allemaal sterk af van de ontwikkelingen en richtlijnen vanuit de overheid.

We houden u op deze pagina in elk geval op de hoogte hierover.

De jubileumcommissie en het bestuur

• Concept programma 29 mei

We hopen deze zaterdag weer het veld op te kunnen om wat wedstrijden te spelen. Alles onder voorbehoud natuurlijk, maar het idee is om, net als 40 jaar geleden bij het 35-jarig bestaan, een wedstrijd tegen de buren van WCR te spelen. Die vieren dit jaar ook hun jubileum en we zullen, met het oog op het nieuwe complex, ook in de toekomst vaker met elkaar te maken krijgen. En een goede buur is ook in dit geval beter dan een verre vriend.

We stellen een aantal wedstrijden in het vooruitzicht, uitgaande van een gunstige ontwikkeling rond de regelgeving voor de Covid-19 situatie. Ook hopen we dat de accomodatie weer open kan zijn voor spelers en publiek zodat de kleedkamers en kantine weer gebruikt kunnen worden voor een verfrissing en versnapering.

tijd veld thuis  - uit

11:00 1 RHOON 2 - WCR 2

13:00 1a RHOON JO9 - WCR JO9

13:00 1b RHOON JO10 - WCR JO10

14:30 1 RHOON 1 - WCR 1

Het omlijstende programma zal helemaal van de omstandigheden en ontwikkelingen afhangen verder. Uiteraard hopen we op een 3e helft waarbij er eventueel ook muziek en wat te eten zal zijn (BBQ?) maar zoals gezegd moeten dan eerst de regels aangepast zijn.

We houden u op de hoogte.....