• KABOUTERVOETBAL WEER VAN START !

 • Woensdag 21 augustus van 18.00 – 19.00 uur gaan de kabouters voor het eerst weer de wei in. Ze worden daarbij begeleid (en getraind) door Hans Schepers. Deze eerste “training” is voor alle kabouters die graag op speelse wijze willen leren voetballen. Iedere kabouter vanaf (bijna) 5 jaar of ouder is welkom, zowel jongens als meisjes. Kabouters betalen pas contributie als ze het spelletje leuk vinden en lid willen worden. Het is dus een vrije inloop om te kijken of uw kind voetballen met andere kinderen leuk vindt. Kom langs en laat uw kabouter op deze ongedwongen manier kennis maken met voetbal!

  Elke volgende woensdagavond dus van 18:00 – 19:00 uur of het weer/veld  moet te slecht zijn; daarover volgt dan tijdig informatie via de website en social media.

  Inschrijven als lid van de club hoeft (nog) niet, maar het is wel leuk als trainer Hans weet wie hij tegenover zich heeft want Hans noemt graag de mensen bij naam. Dus een bericht met naam, adres, leeftijd (geboortedatum) en telefoonnummer wordt gewaardeerd!

  Hans Schepers
  hans@bsmrt.nl
  06 13 78 54 27

  Inschrijven als lid kan natuurlijk ook. Zie hier: https://www.vvrhoon.nl/lid-worden-van-vv-rhoon/