• Kampioenschappen ‘78-‘79 : 3x prijs !

• Een van de meest memorabele jaren in de 75-jarige geschiedenis van v.v. Rhoon moet toch wel het seizoen 1978-1979 zijn geweest. In dat seizoen werden zowel RHOON 1 (2e klasse A), RHOON 2 (res. 1e klasse G) als RHOON 3 (res, 3e klasse B) kampioen, een geweldige prestatie.

In dit jubileumjaar zou het leuk zijn om van direct betrokkenen daarbij (bestuur, spelers, leiders, supporters) hun ervaringen en anekdotes daarover te kunnen delen met de huidige generatie.

Wedstrijdverslagen, bijzondere gebeurtenissen, top en flopwedstrijden : noem maar op. Leuk om vast te leggen voor het nageslacht en voor het jubileummagazine.

We zien uw bijdragen graag tegemoet via de post (Postbus 941, 3161 AC  Rhoon), door het af te geven bij de kantine (Omloopseweg 6f) of door te mailen aan info@vvrhoon.nl

De jubileumcommissie