• Klaverjasseizoen - volgende avond 22 november

De uitslagen van de twee voorgande Klaverjasavonden heeft u nog van ons tegoed:

Uitslag 27 september 2019

• 1e prijs    Danielle van Wassenaar     4.874 punten
    • 2e prijs   Reinie Visker                        4.692 punten
    • 3e prijs   Ineke Messemaker              4.614 punten
    • Poedelprijs Cock Stedehouder          4.180 punten

Uitslag 25 oktober 2019

• 1e prijs   Ineke Messemaker               5.219 punten
    • 2e prijs Joop Berkelaar                       4.954 punten
    • 3e prijs Kees de Raadt                        4.806 punten
    • Poedelprijs Marco van Wassenaar     3.801 punten

LET OP : volgende klaverjasavond is 22 November a.s.

Evenals voorgaande seizoenen zullen Ineke en Wout Messemaker ook dit seizoen op de laatste vrijdag van de maand (indien mogelijk en passend in het kantineschema i.v.m. andere activiteiten) weer een klaverjasavond verzorgen.

Standaard bestaat deze uit een inloop om 19:30 uur waarbij de tafels worden ingedeeld en wordt er om 20:00 uur gestart met de onderlinge competitie. Per avond zijn er winnaars en op de slotavond volgend voorjaar zullen de overall winnaar en minst gelukkige  bekend worden gemaakt en de prijzen verdeeld.

Rekening houdend met vakanties. feesten en 7 tegen 7 voetbal ligt er nu dit concept schema om in je agenda te zetten:

• 22 november (! niet de laatste vrijdag dus !)
    • 20 december (idem) KERSTKLAVERJASSEN
    • 31 januari 2020
    • 28 feburari
    • 27 maart
    • 24 april
    • 29 mei de Grande Finale met seizoensafsluiting

Ben je klaverjasser en op de hoogte van de spelregels en terminologie (er wordt gespeeld op zijn Rotterdams, soppen, verzaken, nat gaan, onderdoortje, pit, roem, nel, stuk en wat al niet meer) : kom gezellig langs en geniet van de eindeloze discussies en dramatische analyses die tijdens en na afloop aan de speeltafels en bar nog eens dunnetjes worden overgedaan.

Vanwege de ingewikkelde materie of het lang van stof zijn kan dat wat uitlopen tot in de kleine uurtjes, maar het wedstrijdgedeelte zit er rond 23:00 uur wel op. Maar net als bij de wedstrijden is ook hier de 3e helft van groot belang voor de saamhorigheid.

Wij zorgen voor de aankleding, we zoeken alleen nog wat meer sfeermakers en klaverjassers!

Vragen of opgeven (hoeft niet, wel makkelijk i.v.m. aantal versnaperingen en plaatsen) bij Ineke (want Wout heeft al genoeg aan zijn hoofd zegt-ie) via een mailtje (inekemessemaker@icloud.com) of telefoontje (06 10 38 72 13).

De webmaster (namens Ineke & Wout Messemaker)