• Komende evenementen afgelast

• Door de aangescherpte Corona maatregelen heeft het bestuur moeten besluiten de komende evenementen in december en begin januari 2022 af te gelasten.

De sporthal is gesloten dus is daar het Oliebollentoernooi spelen niet mogelijk. Er is nog even overwogen naar het hoofdveld op de club te verplaatsen (al eerder gedaan) maar daar er koude en sneeuw verwacht wordt en de kantine en kleedkamers gesloten zijn is dit geen optie.

Ook de Nieuwjaarsreceptie zal vanwege de regelgeving niet door kunnen gaan en de Strandtraining zal ook van de agenda worden gehaald. Extra reisbewegingen of samenscholing met verscheidene mensen in auto’s vinden we momenteel niet van deze tijd.

Uiteraard vertrouwen het bestuur en de jeugdcommissie op uw begrip hiervoor. We hopen begin volgend jaar weer een nieuwe start te kunnen maken.

We wensen alle leden, sponsoren, donateurs, supporters ondanks alles toch prettige feestdagen, een mooie jaarwisseling en een gezond en succesvol (ook sportief) nieuw jaar toe.

Tot 2022