• Mededeling van de ledenadministratie


 • Eerder dan gebruikelijk is er een einde aan het seizoen gekomen.  Sommige leden zullen zich nu willen laten uit- of over schrijven en nieuwe leden willen zich laten  inschrijven. Hieronder een uitleg over wat hierbij de procedure is.

  Uitschrijven vóór 31 mei
  Dit gebeurt netjes bij de ledenadministratie via email
  ledenadministratie@vvrhoon.nl

  U schrijft uzelf of uw kind persoonlijk uit. Het gaat niet via trainers, leiders, de aanvoerder of anderen. Op basis van horen zeggen wordt niemand uitgeschreven.

  Mocht u nu al weten dat u of uw kind wil gaan stoppen in het nieuwe seizoen, geef dit dan tijdig door zodat u of uw kind niet opnieuw in een team wordt ingedeeld. Zo weet iedereen waar hij/zij aan toe is en kan de vereniging het juiste aantal teams inschrijven voor het nieuwe seizoen.
  Uitschrijven dient te gebeuren voor 31 mei a.s.

  Wordt er niet tijdig uitgeschreven dan wordt de contributie voor het half jaar erna automatisch geind.

  Overschrijven voor 15 juni
  Wilt u of uw kind bij een andere vereniging gaan voetballen dan vindt er overschrijving plaats. Dit gaat digitaal wat inhoudt dat u uzelf of uw kind inschrijft bij de club waar u naar toe wilt. Zij schrijven u in en de ledenadministratie van vv Rhoon ziet op de overschrijvingslijst in Sportlink (KNVB) dat u of uw kind wil overschrijven. Dit wordt dan verder digitaal, na toestemming van de financiele administratie afgehandeld of u ontvangt een bericht dat er een probleem is dat opgelost dient te worden (bijvoorbeeld achterstallige contributie, boetes etc.)

  Er hoeven dus bij ons geen formulieren ingevuld of getekend te worden. Deze procedure geldt ook andersom als iemand van een andere club bij vv Rhoon wil gaan voetballen.

  Ook hier geldt weer: niet tijdig overschrijven kan leiden tot weigering en het innen van de contributie voor het half jaar erna.

  Wilt u inschrijven bij onze vereniging dan neemt u per email contact op met de ledenadministratie. Daar wordt in samenspraak met de leeftijds-coordinatoren getoetst of er plaats is en ontvangt u daarna bericht of u kunt inschrijven en de procedure hierbij.

  Met vriendelijke groeten,
  Hans van Amerongen
  Ledenadministratie vv Rhoon