• Nacht van de Vluchteling : vrijwilligers BEDANKT!

• Op social media werd Voetbalvereniging Rhoon getagd in een dankwoord van de groene Moslims voor de inzet van alle vrijwiligers in de Nacht van de vluchteling. Een leuk bericht dat we jullie niet willen onthouden. En uiteraard alle vrijwilligers, waarvan een deel op bijgaande foto staan, van harte bedankt ook voor jullie steun aan dit goede doel.

Het bericht:

Stichting Groene Moslims heeft in de nacht van 11 op 12 september deelgenomen aan de 12e editie van de Nacht van de Vluchteling 2021. In een goed gezelschap hebben wij de route van Rotterdam en omstreken gelopen.

Het was een onvergetelijke nacht voor ons en wij kijken met een zeer tevreden en voldaan gevoel terug op deze editie.

Wij willen ons waardering uitspreken naar alle vrijwilligers van Stichting VluchtelingRode Kruis, Pelgrimskerk, Zorgboerderij De BuytenhofVoetbal Vereniging RhoonScouting Charlois Rotterdam en Maassilo Rotterdam.

Op elk verzorgingspunt werden wij met open armen, goede zorg, enthousiasme en liefde ontvangen. Het korte praatje, warme drankje, heerlijke versnapering, vegetarisch soepje, blaren prikken, pleister plakken of schouderklopje maakte het verschil tijdens deze lange maar bijzonder nacht.

Daarom veel dank en respect voor al deze organisatie en hun vrijwilligers. Jullie maakten dit een bijzondere, maar vooral onvergetelijke nacht.

Wij willen ook alle donateurs van team Groene Moslims bedanken voor hun donatie. Zonder jullie morele support en donatie hebben was ons dit niet gelukt! We hebben maar liefst € 9.198 ingezameld voor Stichting de Vluchteling. Dit is een enorm mooi bedrag en meer dan dat wij de vorige editie hebben ingezameld.

Wij zijn echt trots en ontroerd dat wij in deze bijzondere tijd voor vele vluchtelingen en ontheemden op de wereld door onze deelname het prachtige werk van deze stichting kunnen en mogen ondersteunen.

Er liepen deze editie maar liefst 2.400 wandelaars de 40 kilometer verspreid over zes steden: Gemeente Haarlem, Gemeente Utrecht, Gemeente Den Haag, Gemeente Rotterdam, Gemeente Arnhem en Gemeente Tilburg). Allen liepen met het gezamenlijk doel om geld op te halen, maar ook om solidair te zijn met de 82,4 miljoen mensen die op de vlucht zijn.

In totaal is er € 946.077 opgehaald en dit bedrag kan nog oplopen.

We zijn er nog niet! Hopelijk zal dit bedrag nog oplopen tot € 1.000.000.

Heb jij nog niet gedoneerd? Wil je ons nog sponseren? Help jij ons mee om het bedrag van € 10.000 te halen?

Je kunt nog tot 1 november 2021 donaties doen via de onderstaande link:

Wij hadden deze nacht nooit willen missen en kijken uit naar de 13e editie van de Nacht van de Vluchteling die zal plaats vinden in de nacht van zaterdag 18 juni op zondag 19 juni 2022.

Blijf op de hoogte van de Nacht van de Vluchteling 2022 via de sociale media van Stichting de Vluchteling.

Last but not least, dank alle deelnemers van team Stichting de Groene Moslims, zonder jullie vastberadenheid, inzet en de wil om het verschil te willen maken was dit ons nooit gelukt. Wij zijn jullie zeer dankbaar en nemen jullie en alle andere wandelaars mee in onze gebeden.

Vredige groet,

Groene Moslims