• NeBo Totaal sponsort nieuw Scorebord


  • De laatste maanden hebben we het helaas zonder een goed werkend en functionerend scorebord moeten stellen. Maar daar is een mooie ontwikkeling in gekomen, want er heeft zich een sponsor opgeworpen, NeBo Totaal,  om het publiek op de hoogte te houden van het scoreverloop!

    Willem van den Bos, leider/trainer bij de JO19-2 en geen onbekende bij de vereniging verder (altijd bereid om technische problemen op te knappen, te assisteren  bij de jeugd dan wel door zijn vrouw Lisette bij de jeugdactiviteiten te betrekken) heeft hiertoe het initiatief genomen. Eerst door te proberen het oude scorebord te repareren middels het vervangen van een “printplaat”, maar toen dat niet lukte dus de helpende hand uitgereikt door dit sponsorschap. Waarvoor dank!

    NeBo Totaal is gevestigd in Rhoon aan de Handelsweg 11 en destijds opgericht door twee partners , René Nederlof en Willem van den Bos (NeBo). Het is een installatiebedrijf op het gebied van installaties, beveiliging en ICT in de ruimste zin van het woord. Of u nu uw keuken wilt vernieuwen, een heel huis wil renoveren of een compleet nieuw bedrijfspand gaat neerzetten, wij kunnen u hierbij ondersteunen met advies en voorzien van alle technische installaties. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan elektrotechnische-, noodverlichting-, brandmeld- en beveiligingsinstallaties, datanetwerken, camerasystemen en domotica. Meer info over het bedrijf van Willem vind je op https://www.nebototaal.nl

    Komend weekeinde zal het scorebord zijn eerste wedstrijddag meemaken op zaterdag 4 mei, en dat is gelijk een hele belangrijke want de koploper HVC’10 komt op bezoek en hoopt op Rhoon kampioen te worden. Maar Rhoon hoopt ook weer op een nacompetitieplaats, dus zal er alles aan doen om de punten aan de Omloop te houden. De wedstrijd begint om 15:00 uur en na afloop zal er live muziek zijn met zanger Johan Rensen tijdens de 3e helft.

    We verwachten veel publiek om het nieuwe scorebord en de verrichtingen van beide teams te bewonderen.