• COVID-19 maatregelen per 14/10 - update 16/10

• Op 14 oktober om 22.00 uur zijn de nieuwe maatregelen van het kabinet om het COVID-19 virus te bestrijden ingegaan.

De maatregelen gelden voor een periode van vier weken.

Voor ons als voetbalvereniging zijn er specifieke maatregelen van toepassing:

• Alle competities (uitgezonderd het betaald voetbal) zijn stilgelegd zowel bij jeugd als senioren.

• Jeugd (JO19 en jonger) mag zonder beperkingen blijven sporten in teamverband. Dit geldt zowel voor trainingen als onderlinge wedstrijden op de vereniging, deze zijn ook toegestaan. Uiteraard in overleg met de consul en kantinebeheerder i.v.m. openen toiletruimte

• Voor senioren geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Er mogen meerdere groepjes van 4 op een veld staan (maar wel met inachtnemening afstandregels) en de trainer wordt daarbij niet meegeteld. Wedstrijden zijn niet toegestaan.

• Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten, ook niet voor het droog wegleggen van kleding etc. De gang bij de kantine/shop is wel geopend tijdens trainings-dagen en -avonden om de toiletten te kunnen gebruiken.

• De kantine kan NIET voor horecactivieten worden gebruikt (keuken, bar) maar er kan op aanvraag en in overleg met de beheerder wel een overleg, cursus of vergadering worden gepland.

• Toeschouwers (ouders, supporters) en leden waarvoor geen activiteit is gepland (training, oefenwedstrijd) zijn NIET welkom op het complex

Uiteraard betreuren ook wij dat onze club opnieuwe hiermee getroffen wordt en dat we u geen wedstrijden en/of accomodatie aan kunnen bieden in deze periode. Maar beter een rigoureuze aanpak om het tij te keren dan straks een hele winter met het virus geconfronteerd worden.

We vertrouwen en reken dan ook op jullie begrip

Het Bestuur

P.S.: Voor een antwoord op alle vragen zie ook de site van voetbal.nl - we volgen de aanbevelingen zoals door KNVB, NOC/NSF en Overheid/RIVM met elkaar zijn afgestemd.

Lees het HIER: https://www.voetbal.nl/nieuws/1481/coronavragen