• Nieuws in de zomerstop - augustus


 • Hoewel de meesten nog met vakantie zijn en/of genieten van de zomer en Olympische Spelen zit het nieuwe voetbalseizoen er ook weer aan te komen. Zoals bekend gaat de selectie vanaf 7 augustus weer in training ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het concept schema met trainingen en oefenwedstrijden vind je hier https://www.vvrhoon.nl/regeren-is-vooruitzien .

  Bekercompetitie 2021-2022

  De eerste “officiële” wedstrijden zullen ook dit jaar weer de bekercompetitie zijn, te beginnen met de eerste ronde op zaterdag 4 september. Het schema is nog niet exact bekend, maar inmiddels wel de groep met tegenstanders te weten groep 41 met daarin:

  • DSVP uit Pijnacker (West 2 - zaterdag 3e klasse B) – Door Samenwerking Verkregen Pijnacker
  • Rijnmond Hoogvliet Sport (West 2 – zaterdag 3e klasse C)
  • VVSB uit Noordwijkerhout (West 2 – zaterdag 3e klasse A) – Voetbal Vereniging Sint-Bavo
  • V.V. Rhoon (West 2 – zaterdag 3e klasse D)

  Een diverse samenstelling van de groep waarbij we ook weer eens in de Haagse regio mogen kijken

  Selectienieuws

  De selectie is breed en goed op sterkte met een 1e, 2e en O23 team. Daar in de selectie van 1 en 2 een wat langer durende blessure van de teruggekeerde Rick van der Vliet voorzien wordt, heeft de technische staf besloten om jeugdspeler Stefan van der Vorm (vanuit de jongste jeugd bij de club en thans ingedeeld bij Rhoon O23) door te schuiven naar de seniorenselectie om daar de voorbereiding mee te maken en een kans te geven op een plaats in de selectie.

  Zomersportweken

  Vandaag is de laatste dag van deze serie van twee weken op ons complex, waarbij er via de SWA en hun afdeling www.albrandswaardactief.nl allerlei sport- en spelvarianten zijn gespeeld door elke week een 80-tal jongeren. Beelden daarvan zijn terug te zien op social media met diverse dagreportages https://www.facebook.com/BuurtsportAlbrandswaard .
  We zijn kantinebaas Mart van Ginkel en zijn team dank verschuldigd dat hij in deze vakantietijd het complex daartoe heeft geopend en de kids van de nodige versnaperingen heeft voorzien.

  Data om te noteren:

  07/08    start training selectie     https://www.vvrhoon.nl/regeren-is-vooruitzien

  14/08    https://www.vvrhoon.nl/kleding-inname-en-verkoop-schoenenruilbeurs-14-en-21-augustus

  21/08    https://www.vvrhoon.nl/kleding-inname-en-verkoop-schoenenruilbeurs-14-en-21-augustus

  28/08    onder voorbehoud – streven om tijdens oefenwedstrijd van Rhoon 1 het eerste exemplaar van het Jubileummagazine, inmiddels gedrukt, te overhandigen aan een bekende sporter