• Ook zo gek op nieuwe kleren? Help mee!


  • Het nieuwe seizoen is begonnen en de kledingshop heeft overuren gedraaid om iedereen weer van een nieuwe outfit of onderdelen daarvan te voorzien. Maar tevens is daarmee aan het licht gekomen dat de kledingcommissie uitbreiding nodig heeft. Anne-Mieke Put-Vonck komt handen tekort om alles te regelen en uit te geven, zeker als ze naast de shop ook nog eens een bardienst staat te draaien als vrijwilligster.

    Dus een oproep aan de leden om haar “takenpakket” wat te verlichten en te helpen in de kledingcommissie. Vele handen maken licht werk, dus meld je aan en help mee. Naast gezelligheid en teambuilding leer je zo heel veel mensen binnen de vereniging kennen.

    Een mail naar kledingcommissie@vvrhoon.nl volstaat om met haar een afspraak te maken hoe je samen e.e.a. in een vat kunt gieten en wat het werk verder inhoudt. In het begin van het seizoen is het wat drukker met de verkoop en uitgifte, maar in de loop van het seizoen is het maar een enkele keer een uurtje werk. Ze legt je graag alles uit en helpt je op weg.

    Voor meer info zie: https://www.vvrhoon.nl/wedstrijdtenues-en-kleding

    De webmaster