• Oproep vrijwilligers voor de jeugdafdeling!

• Beste ouders en verzorgers,

VV Rhoon is een vrijwilligersvereniging. Dat betekent dat zo goed als alle taken door vrijwilligers, ouders/verzorgers, familieleden én spelers, worden gedaan. Alleen als ouders/verzorgers/leden bereid zijn deze taken te doen, dan kan een team spelen en kunnen we de vrijwilligersvereniging zijn die we willen zijn.

Voorbeelden van taken zijn:
    Trainer / Begeleider / Scheidsrechter / Bardienst / Bemensing commissiekamer

Binnen een team moeten al deze taken uitgevoerd worden.

Het komt regelmatig voor dat ouders abusievelijk in de veronderstelling zijn dat vv Rhoon dusdanig veel mensen in dienst heeft, dat voor alle teams trainers en scheidrechters beschikbaar zijn en alle vrijwilligerstaken vervuld worden.

Vrijwilligers kun je nooit genoeg hebben en feitelijk heb je ze altijd te kort. Uw hulp is dan ook hard nodig. In maart start het laatste deel van de competitie 2021/2022. Het lijkt erop dat het ergste van de coronapandemie achter de rug is en dat het leven voor corona weer een beetje opgepakt kan gaan worden. Dat betekent steeds meer mensen op het complex en steeds meer gezelligheid.

Bemensing van de commissiekamer
    Vanaf de nieuwe periode (zodra de wedstrijden gepubliceerd zijn) zullen we dan ook een schema maken voor het opvullen van de bemensing van de commissiekamer.

Taken die hier moeten worden uitgevoerd zijn o.a. :
    - ontvangen van de diverse tegenpartijen
    - zorgen voor limonade voor de spelers
    - trainers/begeleiders voorzien van een kopje koffie

Veel tijd zal het niet kosten, we houden ook rekening met dat de indeling ongeveer gelijk valt aan de tijden van de wedstrijden van de kinderen. De tijden zullen worden gedeeld met het doorsturen van de planning.

Bardiensten

Daarnaast zijn we op zoek naar vrijwilligers die op trainingsavonden ongeveer 1,5 uur achter de bar willen staan. Het gaat om de periode van ca 1730-1900 uur. Eigenlijk wederom gelijktijdig met de trainingstijden van de kinderen. Zo kan het publiek tijdens te training van de kinderen genieten van een warm kopje koffie of thee.

Mocht je willen bijdragen aan deze gezellige taak laat het dan vooral weten aan de trainer/ coördinator/ jeugdcommissie / kantinecommissie of bestuur.

Of stuur een mail naar vvrhoonmiranda@gmail.com

Bedankt alvast voor jullie inzet en hulp!

Namens jeugdcommissie en bestuur

Miranda Blokland