• Promotie Jubileumwijn bij Promovendus


 • “Bij een promotie hoort een goed glas wijn” zo hadden bestuurslid Technisch zaken Rien Heijboer en secretaris Wim Gé Warnaar bedacht, dus haastten zij zich maandag j.l. naar Deventer om daar een aantal flessen van de v.v. Rhoon jubileumwijn te overhandigen aan trainer Kees van Wonderen en Technisch directeur Paul Bosvelt van Go Ahead Eagles.

  Beide “oude” bekenden uit spreekkamer 2 van “De Doc” vanwege medische ongemakken, maar vooral ook vanwege de contacten die hij met de spelers na hun carrière is blijven onderhouden bij Oranje en uit andere voetbalnetwerken. Bijkomende raakvlakken waren natuurlijk dat Kees al twee keer heeft opgetreden in het “oud-patienten” team van Rien op de jaarlijkse familiedag en het feit dat Paul “op Rhoon” heeft gewoond en zelfs nog een aantal weken gasttrainer is geweest bij de jeugd.

  Na een bezoek aan het veld en de tribunes volgde een interessante rondleiding door de accommodatie met schitterende faciliteiten in kleedkamers en verzorging voor de spelers. De faciliteiten zijn behoorlijk eredivisiewaardig en een uitbouw van de tribunecapaciteit wordt voorzien. Waarna een hartelijke ontvangst in de bestuurskamer waar iedereen (zowel management, pr als technische zaken) bij elkaar in één kantoor zit. Lekkere korte lijnen met elkaar en gezellig, zodat de kleedkamerhumor en grappen onder elkaar uit oude tijden al snel over tafel gingen. Met nog een aantal serieuze  gespreksonderwerpen over blessures en operatietechnieken werd het werkbezoek met een goede kop koffie afgesloten.

  In de wandelgangen, letterlijk en figuurlijk, toch maar even het jubileum en een mogelijke jubileumwedstrjd voor volgend jaar in de groep gegooid en daar gaat wellicht een vervolg op komen. Dit jaar kan er vanwege Corona en de inmiddels geplande voorbereiding weinig gedaan worden, maar voor volgend jaar zien beide partijen zeker mogelijkheden om een jubileumwedstrijd op de kalender te krijgen. Nader overleg volgt daarover nog.

  Derhalve een vruchtbaar en aangenaam promo-uitje geweest met hopelijk een sportief vervolg. En over vervolg gesproken: de jubileumwijn is nog op voorraad en verkrijgbaar bij het Wijnhuis te Rhoon! 

  https://www.vvrhoon.nl/jubileumwijn-voor-75-jarig-v-v-rhoon