• Registratie met QR-code bij v.v. Rhoon


 • Al langer bestaat de wens bij het bestuur open dat, in het kader van de bestrijding en informatie rond COVID-19, het goed zou zijn als bezoekers aan onze vereniging (leden, toeschouwers, vrijwilligers, tegenstanders etc.) zich kunnen registreren. Het handmatig invullen van lijsten en dat bijhouden (en later weer vernietigen) is een heel gedoe, vandaar dat we een makkelijker (en gratis) manier hebben gevonden hiervoor. Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone en daarmee is het een eenvoudige digitale handeling.  

  Daarom introduceren we “registreren” bij v.v. Rhoon. Dit is om je te kunnen informeren op het moment dat er onverhoopt iemand met Corona bij ons op de club is geweest, en jij er datzelfde moment ook was. Ook kunnen we op deze manier in de gaten houden hoeveel mensen er op een dag op onze club komen en of we de voorgeschreven aantallen niet overschrijden. 

  KPN stelt een gratis app ter beschikking om dit gemakkelijk en veilig te regelen. Op deze manier hoef je je gegevens slechts eenmalig in te vullen.

  Hoe werkt dat registreren dan?

  Op diverse locatie op ons complex vind je een QR-code.

  • In de entreehal bij de kantine
  • Toegangsdeur gang kleedkamers
  • Commissiekamer (container)
  • Bij de bar in de kantine

  We vragen je deze QR-code te scannen met de app bij binnenkomst. Wij weten dan wanneer jij geweest bent en kunnen je eventueel op de hoogte brengen. Registreren is verplicht boven de 16 jaar en we zouden het echt heel fijn vinden als je ons helpt jezelf, maar ook onze andere bezoekers, te helpen in het bestrijden van Covid-19 op deze manier.

  Wat moet je doen?

  Eenmalig: Download “PiM ID” (van KPN) in jouw App of Play Store en maak een PiM account met telefoonnummer, e-mail en naam. Dit kun je nu gelijk al thuis doen.

  Elke keer dat je het sportpark opkomt:

  1. SCAN de QR met PiM ID
  2. VINK: Geef akkoord
  3. GO! Jouw gegevens zijn gedeeld!

   We vinden het belangrijk om je het volgende te vertellen

  • Je gegevens worden altijd veilig opgeslagen en zijn alleen zichtbaar voor v.v. Rhoon.
  • v.v. Rhoon en KPN gebruiken je gegevens niet voor andere doeleinden en verkopen deze nooit door
  • Na 14 dagen worden contactgegevens automatisch verwijderd
  • PiM is powered by KPN

  Meer informatie over PiM kun je vinden op https://pim.app/ 

  Het Bestuur

   

  Ook interesse in dit concept?

  Als v.v. Rhoon en dus ook PiM jouw club, vereniging, horecagelegenheid etc. kan helpen, zoek dan aub direct contact via https://pim.app/contact/ of mail direct naar info@pim.app