• RHOON GAAT ER VOOR - start nacompetitie!


  • Zaterdag 1 juni a.s. is het zo ver, het begin van de nacompetitie om een plek in de tweede klasse. Als ons vlaggenschip 3 wedstrijden op rij weet te winnen is het volgend jaar 2e klasser!. 


    Behalve dat de wedstrijd op zich al het bezoeken waard is, tenslotte zijn de beslissingswedstrijden waar een winnaar uit dient te komen altijd bloedstollend spannend, willen we er bij vv Rhoon zaterdag echt een feestje van maken.

    Onze huis DJ Thomas zal het geheel muzikaal ondersteunen. Na de wedstrijd hebben we ook nog een zanger die met gezellige kantine muziek de dag sowieso op een leuke manier af zal sluiten. De zanger wordt beschikbaar gesteld door de “Club van 100, vrienden van Rhoon”.

    Wilt u ook deel uit maken van onze Club van 100 om de vereniging te helpen met leuke initiatieven en mee te doen aan wat activiteiten die georganiseerd gaan worden, sluit u dan aan door een mail te sturen naar eric.husen@tiscali.nl voor een inschrijfformulier. De bijdrage is € 100,- per jaar.

    De vraag is zaterdag : wordt het een overwinningsfeest of een feestje voor de seizoen afsluiting, gezellig wordt het sowieso. Mis het zaterdag niet, we zien u graag op Sportpark De Omloop.