• Rhoon komt net te kort in wedstrijd met twee gezichten

• Waar Rhoon vorige week had moeten winnen, stond vandaag de lastige uit wedstrijd tegen binnenmaas op het programma. Met een flink gehavend team, 'het Rhoonse ziekenhuis' wordt met de week groter, en de bestelling van Ronard maakte het zo dat 6 A'tjes werden ingevlogen voor deze topper. Waar Jiggy en Loesloes nog probeerde de gemiddelde leeftijd omhoog te krijgen, kan met recht gezegd worden dat Rhoon met jongste selectie sinds tijden haar opwachting maakte. Ondanks al deze perikelen was het aan Rhoon toch zaak om 3 punten mee te nemen. De strijd ontbrak echter in de 1e helft en het was de thuisploeg dat met de scepter zwaaide. Groten kansen bleven uit maar Rhoon kon nauwelijks onder de druk uitvoetballen. In de 23e minuut opende de thuisploeg terecht de score, de spits lobde bal fortuinlijk over Joost heen en zette de stand op 1-0. Rhoon had wel degelijk wat kleine kansjes maar het ontbrak aan scherpte in de voorhoede.

De tweede helft kwam Rhoon veel en veel beter uit de kleedkamer. De schiettent werd geopend door Mastenbroek en hierna mochten vele roodwitten de tent betreden en een poging wagen. Ondanks de slecht spelende keeper van de tegenploeg kon Rhoon het net niet laten bollen. Vrije trappen, kopballen en afstandsschoten konden de thuisploeg niet deren. De goed invallende A-spelers brachten veel passie, strijd en noviteiten in de ploeg van Ron, maar de bal wilde er niet in. Misschien was het toeval of niet, maar in het weekend waarin Johan Cruyff 3 jaar geleden overleden is, klopte zijn uitspraak weer als een bus: ''Als je hem zelf niet maakte, maakt de tegenstander hem''. Zo counterde Binnenmaas naar een 2-0 overwinning.

Toch kon Rhoon met een opgeheven hoofd het veld verlaten en kan er worden doorgebouwd op het spel van de 2e helft.