• RHOON VR 7x7 30 denderen door


  • Het was afgelopen vrijdagavond weer gezellig op het complex bij de vrijdagavond competitie VR 30+ 7x7. Zoals de dames, na een aantal jaren weer terug op de thuisbasis aangaven, voelde weer een beetje als thuiskomen, in deze gezellige en sfeervolle ambiance.

    Nu droegen ze daar zelf ook aan bij natuurlijk door bij binnenkomst direct al met een paar taarten (niet de dames dus) onder de arm aan te geven dat het gezellig zou gaan worden. En dat werd het dan ook.

    Eerst moest er natuurlijk wel gepresteerd worden en gevoetbald. Als in hun beste jaren op een heel veld bleek dat de meiden van toen nog niet veel verleerd waren. Onder de deskundige arbitrage van Team Schepers (zoals ze dat bij de KNVB noemen als Björn Kuipers in beeld komt) werden de diverse partijen afgewerkt. Hans en Robbin, Jan Vink Jr. en Fabian bedankt voor het fluiten. De tegenstanders werden met ruime cijfers terzijde geschoven waarna na afloop de taart en andere versnaperingen nog beter smaakten.

    Ook de tegenstanders lieten het zich goed smaken allemaal en met de meegebrachte getto-blasters werd muziek gespeeld die enkelen van hen tot swingen en dansen aanzette. Onderwijl doorlopend van eten en drinken voorzien door Sjany en Mart achter de toog.

    De competitie wordt dit najaar gespeeld door op vrijdagavond een volledige competitieronde af te werken op één van de sportcomplexen van de deelnemende ploegen, en dit keer was Rhoon dus de gastgever. Vorig jaar is de competitie vanwege Corona gestopt en hebben ze niet “op” Rhoon gespeeld maar dit seizoen dus nu wel in de najaarscompetitie. En we hopen ze in het voorjaar weer een keer te mogen ontvangen voor het spelen van hun thuiscompetitieronde.