• Rhoon wint bekerpoule en bekert verder


  • vv Rhoon en vv Strijen mochten op 16 September gaan uitvechten  wie er verder bekerde na deze laatste wedstrijd in de poule. Beide ploegen gelijk aan kop met 4 uit 2, alleen Rhoon stond 2 doelpunten voor in doelsaldo.

    Rhoon moest dus ruim winnen van den Bommel op Flakkee om een beste uitgangspositie te verkrijgen. Dit was te merken aan het spel want Rhoon zette direct den Bommel met de rug tegen de muur. Toch duurde het tot de 40e minuut toen Stanley Husen uit een corner de bal teruglegde op Jeroen Oster die keurig afrondde en de 0-1 op het scorebord liet verschijnen.

    In de 2e helft kon den Bommel helemaal geen vuist meer maken wat resulteerde in nog 2 goals. Eerst wederom een corner genomen door Floyd Mastenbroek, welke door Jibbe van Kammen werd ingekopt en met een laatste zetje van Vince van Dorsten tot doelpunt werd gepromoveerd. Enkele minuten later was het omgedraaid, een schot van Vince van Dorsten werd geblokt en in de rebound alsnog afgewerkt door Jibbe van Kammen.

    De einduitslag bleef steken op 0-3 alwaar veel grotere cijfers tot de mogelijkheden behoord hadden. Achteraf bleek het meer dan genoeg want Strijen verloor van Coal en dus eindigde Rhoon uiteindelijk ruim als Poulewinnaar. Nu volgende week op naar de 1e competitiewedstrijd tegen Lyra op Sportpark de Omloop, aanvang 15:00 uur.