• Ronard Venekamp en Hans Verhart verlengen bij v.v. Rhoon


  • De technische staf en bestuur hebben met instemming van de selectiespelers bij v.v. Rhoon met de huidige hoofdtrainer Ronard Venekamp en keeperstrainer Hans Verhart overeenstemming bereikt om ook na dit seizoen nog een jaar met elkaar door te gaan met een optie voor nog een jaar.

    Het wordt voor Venekamp inmiddels een bekend ritje vanuit zijn woonplaats Brielle naar Rhoon. In de seizoenen 2016 en 2017 was hij trainer van het 2e elftal van Rhoon en tevens assistent van Marco van Rijn bij het eerste. In 2018 nam hij de scepter over en kreeg de hoofdmacht onder zijn hoede nadat hij eerder (2015) een jaar hoofdtrainer was geweest bij Bernisse. Voetballend is Ronard een man met een Rozenburg verleden waar hij jarenlang  een gewaardeerd selectiespeler is geweest.

    En als je het over Rozenburg hebt, kun je onmogelijk om Hans Verhart heen, keeperstrainer en in hart en nieren Rozenburger. Ook hij heeft te kennen gegeven komend seizoen door te willen gaan bij v.v. Rhoon hetgeen voor alle keepers (jeugd en senioren) een positieve ontwikkeling is. Want niet alleen als keeperstrainer, maar ook als verzorger en vraagbaak is hij rond onze velden nauwelijks meer weg te denken

    Binnen alle partijen is de overtuiging dat er nog veel moois met elkaar te bereiken is. Helaas heeft door de Corona-perikelen de goede start van dit seizoen (nog) geen vervolg gekregen, maar er is alle vertrouwen op goede resultaten. Met de brede selectie van dit seizoen, drie  elftallen waarbij ook vooral gestuurd wordt op het opleiden en inpassen van de jeugd voor het hoogste team, is er voldoende potentie om aan die verwachtingen te gaan voldoen.