• Seizoensafsluiting zaterdag 4 juli !


 • Na een hele lange winterstop willen we het seizoen toch proberen een beetje in stijl af te sluiten. De afgelopen maanden hebben we het moeten stellen zonder voetbalwedstrijden, toernooien, zonder jeugdvoetbalkamp en ook is de Familiedag er bij ingeschoten. 

  Nu na 1 juli de maatregelen weer wat verruimd worden en we zowel de kantine open mogen doen en er groepen tot 100 man aanwezig mogen zijn, uiteraard met respect voor de 1,5 mtr, willen we de “gemiste” evenementen proberen te bundelen op één dag te weten 4 juli.

  In “timeslots” zullen we voor de diverse leeftijdscategorieën een spellencircuit uitzetten waarbij, naast behendigheid met een bal, vooral het plezier met elkaar centraal staat. Leidend zal zijn het Rhoon Guiness Book of Records, een variëteit aan balspelen waarbij de kinderen op voetbalkamp altijd gevraagd worden records hiervan in de v.v. Rhoon historie te verbeteren. Dat kan zijn zo ver mogelijk een bal inwerpen, een bal ..x hoog houden, doelvak schieten, een parcours zo snel mogelijk afwerken etc.  Daar staan al decennia records van in de boeken die er om vragen om op deze dag verbeterd te worden. Ook zullen er springkussens en andere vormen van vertier zijn.

  Binnen de kantine zullen looplijnen worden aangebracht en éénrichtingsverkeer met uitgifteloketten. Buiten zal een terras worden opgebouwd met zitjes op ruime afstand van elkaar voor o.a. de belangstellende ouders ook die zeker de 1,5 meter afstandsregel dienen aan te houden. Er zal voldoende te eten zijn o.a. van de BBQ en drinken (een nieuwe voorraad is onlangs gearriveerd)  is ook ruimschoots voorradig.  

  We hopen op deze manier het aantal aanwezigen over de dag te kunnen verdelen en zodoende iedereen toch de gelegenheid te geven het seizoen op een leuke en gezellige manier met elkaar af te sluiten deze zaterdag.

  Het tijdschema voor deze dag:

  leeftijdscategorie                            tijdslot

  Mini’s en JO7                                  10:00 – 11:00

  JO8 en JO9                                     11:00 – 12:00

  JO10 en JO11                                  12:00 – 13:00

  JO12, JO13, JO14 en JO15               13:00 – 14:00

  JO17 en JO19                                  14:00 – 15:00

  Overige senioren en selectie vanaf    15:00    

   

  Meer info bij de trekkers van deze dag Hans Schepers en Roy van der Schee