• Sponsortoernooi & Familiedag 2 & 3 juni


 • Het lijkt nog ver weg, maar gezien de drukte die iedereen in het voorjaar heeft willen we toch alvast deze datums communiceren omdat e.e.a. voorbereiding vraagt. Denken we.

  Sponsortoernooi plus 7x7 – vrijdagavond 2 juni

  Het sponsortoernooi is al een aantal jaren “vaste prik” op de vrijdagavond voor de Familiedag. Dan worden de sponsoren met hun “bedrijfsteam” en deelnemers aan de 7x7 vrijdagavondcompetitie uitgenodigd om ter afsluiting van het voetbalseizoen een onderling toernooi af te werken. Dit is een avondgebeuren waarbij de club alle deelnemers trakteert op een gezellige BBQ met een hapje en drankje tussen de voetbalwedstrijden door. Hoewel het vooral ontspannend moet zijn zal de inspanning worden beloond met de uitreiking van de beker aan de jaarlijkse winnaar van dit festijn. De aankondiging is bijtijds genoeg om de datum te blokkeren en een team samen te stellen dan wel in training te laten gaan voor dit sponsortoernooi.

  Familiedag v.v. Rhoon – zaterdag 3 juni

  Is eigenlijk ook een waarschuwing en aankondiging om de datum alvast te reserveren. Vooral ook de ouders die (zoals altijd fanatiek) mee willen doen aan de ouder-kind wedstrijden om de skills en conditie nog even bij te spijkeren vooraleer ze het veld in mogen tegen hun kroost. Vaak krijgen de kids vanaf de lijn (opbouwend bedoelde) aanwijzingen maar bij zo’n wedstrijd kunnen de ouders zelf laten zien hoe het allemaal moet en of ze het écht wel zo goed uit kunnen voeren. Altijd een heel gezellige Familiedag als afsluiting van het seizoen waarbij de teams vaak ook hun leiders/trainers in het zonnetje zetten en er samen een klein feestje van maken met allerhande lekkers en spelletjes.

  Alles natuurlijk met een klein voorbehoud mocht er nog (na)competitie gespeeld moeten worden, maar we rekenen er op dat het competitieprogramma dan afgerond is.

  Het Bestuur