• Stem voor v.v. Rhoon bij Rabo ClubSupport


 • Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpt de Rabo bank  graag met kennis, netwerk en geld om onze ambities te realiseren.

  Zo geven ze als coöperatieve bank ieder jaar een deel van hun winst terug aan de verenigingen. Daarnaast zetten ze kennis en hun netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen ze samen met onze partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden. 

  Leden van de Rabo bank kunnen deze maand hun stem uitbrengen op de club (of vereniging) van hun keuze. Ook Voetbalvereniging Rhoon heeft zich hiervoor ingeschreven met de doelstelling zoals weergegeven in de database https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht/clubdetail?id=265767 .

  Om je stem uit te brengen moet je als lid inloggen op je Rabobank account en dan de verengingen/clubs van je voorkeur kiezen. Dat doe je door op deze  pagina https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht bijvoorbeeld te filteren op categorie en/of plaatsnaam en/of thema.

  Breng je stem dus uit op v.v. Rhoon zodat we een beroep kunnen doen op de Rabo bank voor het realiseren van onze wensen en ambities. Stemmen kan nog t/m 27 september.

  Alvast bedankt!