• Storm en code geel…. geen jeugdtraining onderbouw

• Het bestuur en jeugdcommissie hebben besloten dat omwille van de veiligheid de training vanavond niet door mag gaan voor de onderbouw jeugd JO7 t/m JO11. Er is code geel afgekondigd tot 21:00 uur vanavond.

Mede vanwege het risico dat goaltjes kunnen omwaaien, er veel takken en storm”souvenirs” etc. op de velden liggen of er los boven hangen. De vereniging is verantwoordelijk voor de veiligheid van de leden en handelt daar dan ook naar.

Op een later moment zal er, afhankelijk van de voorspellingen, een keuze voor de oudere jeugd gemaakt worden.

We begrijpen goed dat het vervelend is dat er niet getraind kan worden. Op een voetbalvereniging zien ook wij niets liever dan dat er gevoetbald wordt uiteraard. Gelukkig zijn de vooruitzichten voor volgende week een stuk rooskleuriger.

Bestuur en Jeugdcommissie v.v. Rhoon