• Strandtraining en Nieuwjaarsreceptie 4/1/2020

 •  

  Zaterdag 4 januari stond bij v.v. RHOON de traditionele opening van het jaar op de agenda: de strandtraining gevolgd door de Nieuwjaarsreceptie. Voor beide evenementen was de animo iets minder dan verwacht, waarschijnlijk mede door de kerstvakantie, maar de kwantiteit is vaak ondergeschikt aan de kwaliteit.

  En het was weer een dag om te koesteren en in te lijsten omdat het weer meewerkte en we ook deze editie weer konden leunen op de expertise en het enthousiasme van leiders en trainers, maar ook van de selectiespelers Kevin Stolk, Bas Oster en Jeffrey Zwaan.

  De vertrouwde koek en zopie met warme choco (Hans Schepers) plus additieven (Wout Messemaker) ontbrak ook deze keer niet. Klasse weer en petje af voor iedereen die zich belangeloos heeft ingezet door te chaufferen of te stimuleren, arrangeren, enthousiasmeren en jongleren.

  Hopelijk kan er volgend jaar weer een beroep op deze mensen worden gedaan want het is een hele goede traditie die in ere moet worden gehouden. Het patatje en drinken na afloop, en de aansluitende Nieuwjaarsreceptie moet iedereen dan maar als de kers op de taart zien. Nogmaals dank allemaal!

  De foto's (Brigitte van der Linden bedankt!) zijn terug te vinden in het album op FB