• Kom er ook bij! Als je van veel voordeel èn je voetbalclub houdt !
  Tanken bij TotalEnergies is niet alleen goed voor jezelf maar ook voor je voetbalclub. Zo spaar je met TotalEnergies Club snel, gratis en makkelijk voor de mooiste cadeaus en leukste uitjes. En reserveert TotalEnergies per liter getankte brandstof één TotalEnergies Clubpunt extra voor je amateurvereniging.

   Spaar samen met iedereen op de club voor v.v. Rhoon !

  Aan het eind van elk seizoen keert TotalEnergies de gespaarde spaarpunten in euro’s uit aan je club! Euro’s die jouw club natuurlijk goed kan gebruiken. En hoe meer mensen zich aansluiten bij TotalEnergies Club, hoe hoger het bedrag voor je club. Dus moedig iedereen aan mee te sparen. Dat kan je club duizenden euro’s per jaar opleveren.

   Hoe werkt het?

  1. Gebruik de TotalEnergies Clubcard minimaal één keer op een TotalEnergies tankstation. Dat kan na een tankbeurt maar ook als je iets koopt.
  2. De TotalEnergies Clubcard is nu geactiveerd
  3. Ga naar https://services.totalenergies.nl/club-totalenergies/club-totalenergies-kaart-activeren-en-registeren en klik op ‘registreren’
  4. Doorloop de invulvelden, selecteer je favoriete voetbalclub en klik op ‘bevestigen’
  5. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een wachtwoord
  6. Log de volgende keer in op https://services.totalenergies.nl/club-totalenergies/mijn-club-totalenergies-account om je TotalEnergies Clubcard te beheren

   
  Meer dan sparen alleen|
  Bij iedere tankbeurt spaar je automatisch punten voor de leukste cadeaus en profiteer je van veel extra voordeel. Bijvoorbeeld van TotalEnergies Assistance: onze gratis pechhulpdienst waar je in combinatie met TotalEnergies Excellium tanken het hele jaar van profiteert. Ook ontvang je regelmatig aantrekkelijke TotalEnergies trends aanbiedingen en exclusieve voordeelacties voor pashouders.

  Bonuspunten bij vaker tanken*
  Sparen met TotalEnergies Club kan snel gaan. Helemaal als je váker bij TotalEnergies tankt. Als je 200 liter tankt in 3 maanden (gemiddeld 4x een volle tank) krijg je 50% extra punten over dat kwartaal. Bij 400 liter verdubbelen we zelfs je gespaarde punten van dat kwartaal. En als je TotalEnergies Excellium tankt is dat niet alleen beter voor je motor, maar ook voor je spaarsaldo. Dan ontvang je namelijk altijd dubbele punten bij je tankbeurt.

  Gebruik de pas één keer en profiteer
  Om je punten te verzilveren voor mooie cadeaus en je club te laten meedelen, moet je de pas een keer op één van onze tankstations gebruiken om deze daarna online te kunnen registreren. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook handig. Je ziet dan ook direct een overzicht van alle cadeaus waar je voor kunt sparen, hoeveel punten je hebt of je kunt meteen iets bestellen.

  Ga naar https://services.totalenergies.nl/club-totalenergies/totalenergies-voetbalactie en volg de aanwijzingen.Bel bij vragen met onze klantenservice 0900-0400448 (kies optie 2).

  Station in de buurt ?
  Deze TotalEnergies Club actie is geldig op ALLE bediende Total tankstations. Zoals o.a. bij

  • TotalEnergies Baris aan de Charloisse Lagedijk 638 te Rotterdam-Zuid (Baris Businesspark bij de oranje helicopter aan de Verlengde Zuiderparkweg).
  • TotalEnergies De Boom aan de Londen 1 (nabij de Kilweg) te Barendrecht
  • TotalEnergies Berkman aan de duifhuisweg 1 te Hoogvliet

  TotalEnergies beschikt over een netwerk van bijna 400 tankstations verspreid in Nederland. Voor meer stations in jouw buurt of langs je route kijk op de TotalEnergies Station locator https://services.totalenergies.nl/tankstations-services/vind-een-tankstation-van-totalenergies of download de gratis app op https://services.totalenergies.nl/club-totalenergies/download-de-totalenergies-app

  Mogelijkheden voor tankpassen
  Voor zelfstandigen, fleetowners, bedrijven en zzp-ers bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de TotalEnergies Card brandstofpas. Hier gelden aparte condities voor, zoals te lezen op onze website.

  TotalEnergies Clubleden helpen hun eigen amateurclub met extra euro’s en pro­fiteren zelf van:

  • gratis spaarpas
  • snel te sparen cadeaus
  • dubbele punten voor Total Excellium
  • bonuspunten* bij vaker tanken:
  • tank 200 liter in een kwartaal en ontvang 50% extra punten over dat kwartaal
  • tank 400 liter in een kwartaal en je gespaarde punten van dat kwartaal worden verdubbeld
  • gratis pechhulpverlening met TotalEnergies Assistance
  • TotalEnergies trends aanbiedingen
  • online inzicht in je spaarpunten

  *TotalEnergies tankpassen komen niet in aanmerking voor de bonusregeling.

  Meer weten?
  Voor meer info kun je op de club terecht bij de initiator van deze clubactie Wim Gé Warnaar:

   

   

  TotalEnergies  Club Voetbalactie

  Bezorg onze club
  meer inkomsten