• Kom er ook bij! Als je van veel voordeel èn je voetbalclub houdt !
    Tanken bij Total is niet alleen goed voor jezelf maar ook voor je voetbalclub. Zo spaar je met TOTAL Club snel, gratis en makkelijk voor de mooiste cadeaus en leukste uitjes. En reserveert Total per liter getankte brandstof één TOTAL Clubpunt extra voor je amateurvereniging.

Spaar samen met iedereen op de club voor v.v. Rhoon !
    Aan het eind van elk seizoen keert Total de gespaarde spaarpunten in euro’s uit aan je club! Euro’s die jouw club natuurlijk goed kan gebruiken. En hoe meer mensen zich aansluiten bij TOTAL Club, hoe hoger het bedrag voor je club. Dus moedig iedereen aan mee te sparen. Dat kan je club duizenden euro’s per jaar opleveren.

Hoe werkt het?

1. Gebruik de TOTAL Clubcard minimaal één keer op een Total tankstation. Dat kan na een tankbeurt maar ook als je iets koopt.
    2. De TOTAL Clubcard is nu geactiveerd
    3. Ga naar www.total.nl/TOTALClub.html en klik op ‘Uw spaarpas registreren’
    4. Klik op 'Nieuwe spaarder? Registreer hier'
    5. Doorloop de invulvelden, selecteer je favoriete voetbalclub en klik op ‘bevestigen’
    6. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een wachtwoord
    7. Log de volgende keer in op www.total.nl/TOTALClub.html om je TOTAL Clubcard te beheren

Meer dan sparen alleen
    Bij iedere tankbeurt spaar je automatisch punten voor de leukste cadeaus en profiteer je van veel extra voordeel. Bijvoorbeeld van Total Assistance: onze gratis pechhulpdienst waar je in combinatie met Total Excellium tanken het hele jaar van profiteert. Ook ontvang je regelmatig aantrekkelijke Total trends aanbiedingen en exclusieve voordeelacties voor pashouders.

Bonuspunten bij vaker tanken*
    Sparen met TOTAL Club kan snel gaan. Helemaal als je váker bij Total tankt. Als je 200 liter tankt in 3 maanden (gemiddeld 4x een volle tank) krijg je 50% extra punten over dat kwartaal. Bij 400 liter verdubbelen we zelfs je gespaarde punten van dat kwartaal. En als je TOTAL Excellium tankt is dat niet alleen beter voor je motor, maar ook voor je spaarsaldo. Dan ontvang je namelijk altijd dubbele punten bij je tankbeurt.

Gebruik de pas één keer en profiteer
    Om je punten te verzilveren voor mooie cadeaus en je club te laten meedelen, moet je de pas een keer op één van onze tankstations gebruiken om deze daarna online te kunnen registreren. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook handig. Je ziet dan ook direct een overzicht van alle cadeaus waar je voor kunt sparen, hoeveel punten je hebt of je kunt meteen iets bestellen.

Ga naar www.total.nl/clubactie.html en volg de aanwijzingen.Bel bij vragen met onze klantenservice 0900-0400448 (kies optie 2).

Op http://www.voetbal.nl/clubactie zie je hoeveel er voor jouw club wordt gespaard??.

Station in de buurt ?
    Deze TOTAL Club actie is geldig op ALLE bediende Total tankstations. Zoals o.a. bij Baris aan de Charloisse Lagedijk (Baris Businesspark ?? bij de oranje helicopter aan de Verlengde Zuiderparkweg). Total beschikt over een netwerk van ruim 340 tankstations verspreid in Nederland. Voor meer stations in jouw buurt of langs je route kijk op de Total Station locator http://www.total.nl/dichtstbijzijnde-tankstation.html of download de gratis app op http://www.total.nl/app.html

Mogelijkheden voor tankpassen
    Voor zelfstandigen, fleetowners, bedrijven en zzp-ers bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de Total Card brandstofpas. Hier gelden aparte condities voor, zoals te lezen op onze website.
    Voor de regio Rotterdam voert Total momenteel een actie http://www.total.nl/pro/rotterdam.html

TOTAL Clubleden helpen hun eigen amateurclub met extra euro’s en pro­fiteren zelf van:

• gratis spaarpas
    • snel te sparen cadeaus
    • dubbele punten voor Total Excellium
    • bonuspunten* bij vaker tanken:
    • tank 200 liter in een kwartaal en ontvang 50% extra punten over dat kwartaal
    • tank 400 liter in een kwartaal en je gespaarde punten van dat kwartaal worden verdubbeld
    • gratis pechhulpverlening met Total Assistance
    • Total trends aanbiedingen
    • online inzicht in je spaarpunten

*Total tankpassen komen niet in aanmerking voor de bonusregeling.

Meer weten?
    Voor meer info kun je op de club terecht bij de initiator van deze clubactie Wim Gé Warnaar: