• Trainingen volgens normale schema per 17/1


 • Het kabinet heeft vrijdag 14 januari besloten dat buitensporten voor jeugd en senioren weer is toegestaan. Hetgeen betekent dat per heden het “normale” trainingsschema weer wordt gevolgd. Uiteraard met uitzondering wanneer het noodscenario (regen, vorst, sneeuw etc.) weer van kracht is.

  Het schema vind je hier: https://www.vvrhoon.nl/trainingsrooster

  De kantine blijft nog gesloten, daarvoor gelden de horecaregels. Eventueel, indien er barbezetting is, mag er onder voorwaarden wel worden afgehaald, namelijk met een Corona testbewijs en een mondkapje. De kleedkamers, douches en toiletten zijn ook onder die voorwaarden geopend.

  Publiek en supporters zijn nog steeds niet welkom op het complex. Er mag, naast trainen, ook onderling geoefend worden in wedstrijdverband. Sporters komen van binnen de club, dus geen spelers of teams van buiten v.v. Rhoon.

  Het is in  elk geval een stap om weer te kunnen sporten in een proces tot een normaal voetbalseizoen met competitie- en bekerwedstrijden. Zover zijn we nog niet, eerst maar eens de volgende persconferentie op 24 januari afwachten.

  Voor het laatste nieuws:

  KNVB : https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/competitiezaken/65747/bereid-je-voor-op-de-competitie

  Ministerie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport

  Het Bestuur