• Trainingspakken jeugd zeer in trek!


 • De distributie van de trainingspakken voor de jeugd als compensatie voor het verloren seizoen 2020-2021 loopt goed en wordt door de leden en ouders bijzonder gewaardeerd. Vele teams hebben al de beschikking gekregen over een nieuw trainingspak en ook de komende periode zal de kledingcommissie zorg dragen voor de verspreiding.

  Wel zien we een "maar...." aan het verhaal, namelijk jeugdspelers die pas dit jaar lid zijn geworden en "buiten" de compensatieboot vallen. Derhalve heeft het bestuur in overleg met de kledingcommissie besloten om deze nieuwe leden een aanbieding te maken zodat ook zij zo'n mooi en uniform trainingspak kunnen kopen voor de speciale actieprijs van € 25,00  - daarmee doen we niemand tekort en kan iedereen "in het nieuw" lopen. Belangstelling (leuk cadeau voor de feestdagen ook) - even een mailtje naar kleding@vvrhoon.nl en het wordt geregeld.

  ---------------------

  Ongeveer in het kielzog van de pakjesboot van Sinterklaas is ook de boot met een container waarin onze v.v.Rhoon trainingspakken zitten onderweg. Door de leverancier is ons beloofd dat we op 22 november de beloofde trainingspakken voor de jeugd binnen zullen krijgen. De kledingcommissie zal derhalve in de week van 23-27 november deze trainingpakken onder de jeugd verdelen. Nog even het uitgangspunt voor dit "cadeau" waarin we afgelopen mei met jullie hebben gecommuniceerd .......

  Tegemoetkoming contributie

  Het bestuur heeft de balans opgemaakt van een jaar met COVID-19 maatregelen en denkt dat het goed is om de leden tegemoet te komen in de kosten nu ze geen optimaal gebruik hebben kunnen maken van alle faciliteiten. We hebben derhalve een inventarisatie gemaakt, rekening houdend met de verschillen in contributie en onze financiële speelruimte, en hebben dan ook tot de volgende tegemoetkoming besloten:

  • Alle jeugdspelers krijgen voor het nieuwe seizoen 2021-2022 een trainingspak t.w.v. 40€

  Uitgangspunt en voorwaarde is wel dat men het huidige en komend seizoen lid blijft van v.v. Rhoon en de contributie voor 2020-2021  en het seizoen 2021-2022 betaald is.

  Het Bestuur