• Uitreiking 1e Jubileummagazine 18 september


 • Het eerste exemplaar van het jubileummagazine in het kader van het 75 jarig bestaan van onze Voetbalvereniging Rhoon zal op zaterdagmiddag a.s. in de rust van het bekerduel RHOON 1 – DSVP 1 worden uitgereikt. Het heeft iets langer geduurd dan verwacht want ze zijn al een tijdje gedrukt en klaar. Maar we hadden eerst te maken met het niet toe mogen laten van bezoekers op het complex, daarna kwamen de vakanties en nu zijn we eindelijk op het punt dat we bijna weer naar normaal gaan.

  Op de middenstip zal voorzitter Marco van Wassenaar de eerste exemplaren dus uitreiken aan ouwe trouwe leden van de vereniging die de club in al die jaren loyaal hebben gesteund. Het oudste erelid van de club John Koster en het oudste lid van verdienste Jan Polak hebben de eer hiervoor uitgenodigd te zijn, temeer daar zij ook de nodige bijdragen aan het magazine hebben geleverd. Uiteraard hopen we op veel supporters en toeschouwers langs de lijn bij deze feestelijke gebeurtenis alsmede om het 1e aan te moedigen in hun bekercompetitie.

  Met dit jubileummagazine kunnen we tenminste nog enige aandacht schenken aan de viering van het 75-jarig bestaan dat door Corona behoorlijk in de wielen is gereden. Alleen deze editie plus de historische website over 75 jaar v.v. Rhoon  (https://www.vvrhoon-historie.nl) zijn de tastbare herinneringen er aan. Voor de feestavond, reünie, toernooien etc. zullen we helaas tot  voorjaar/zomer 2022 moeten wachten.

  Na de “officiële” eerste overhandiging is er voor alle leden en sponsoren van onze vereniging een exemplaar beschikbaar. Ze dienen echter wel zelf op de club te worden afgehaald, verzenden per post kost extra geld en dat kunnen we beter gebruiken in deze tijd.

  Op vertoon van de v.v. Rhoon Clubpas kan ieder lid een exemplaar krijgen in de kantine. Deze clubpassen zijn of worden uitgereikt komende weken vanuit de commissie die e.e.a. heeft opgezet. Ze zijn allemaal al op naam gezet, corresponderend met hoe de leden in Sportlink vermeld staan. Nadere mededelingen daarover volgen binnenkort.

  P.S. deze v.v. Rhoon clubpas kun je ook gebruiken om geld op te zetten, je vrijwilligersvergoeding te laten uitkeren, als betaalmiddel in de kantine en/of als teampas voor de 3e helft bijvoorbeeld.

  Het bestuur bedankt uiteraard alle sponsoren voor hun advertenties in dit magazine die de uitgave ervan daardoor mogelijk hebben gemaakt. En uiteraard ook de mensen die anekdotes en beelden hebben aangeleverd om zowel het verleden als het heden van die 75 jaar in beeld te brengen en vast te leggen voor de volgende generaties, hetgeen vanzelfsprekend ook geldt voor de historische website.  

  We hopen er met elkaar weer een memorabele dag van te maken naast een volgende stap om het reilen en zeilen van de club beter te organiseren, structureren en communiceren. We zijn nog niet waar we willen zijn maar maken elke week weer stappen!

  Het Bestuur