• v.v. RHOON blij met nieuwe hoofdsponsor LBH


 • Voor de komende 4 jaar is LBH hoofdsponsor geworden bij v.v. Rhoon. Met een ferme handdruk en de ondertekening van de papieren werd afgelopen zaterdag 21 september deze samenwerking bezegeld. De heren Piet Vis en Ferry de Vendt hebben zich hiervoor namens de LBH Groep sterk gemaakt en de basis gelegd. LBH is geen onbekende van v.v. Rhoon want veel medewerkers, o.a. directeur Jan Lagendijk zelf, hebben vele jaren voor en bij v.v. Rhoon gevoetbald. Daarnaast sponsort het bedrijf als lokale betrokken internationale onderneming al jaren het LBH toernooi en is er altijd via shirtreclame en boarding al exposure geweest. Daar doen ze nu dus een behoorlijke schep bovenop met het hoofdsponsorschap dat zowel voor de jeugd als senioren zal worden ingezet.

  Ook AnyLinQ, dat als IT bedrijf de laatste jaren onze senioren selectie ondersteunde, heeft het co-sponsorschap met 4 jaar verlengd en blijft zo ook betrokken bij onze vereniging. Voor de inspanningen van de familie van Wassenaar hierbij, zijn we hen veel dank verschuldigd.

  Het bestuur is beide ondernemingen zeer dankbaar voor hun betrokkenheid en ondersteuning van onze vereniging. De Sponsorcommissie heeft overigens deze zomer niet stilgezeten want er is een veelvoud aan nieuwe bordsponsoren (zie o.a. de aankleding van de pannakooi)

  Helpt dit je ook over een denkbeeldige drempel om v.v. Rhoon te sponsoren? Meer info over sponsoring en sponsorvormen vind je op de site https://www.vvrhoon.nl/sponsor-pakketten/


  Over hoofdsponsor LBH

  LBH is een scheepvaart agentschap dat zich onderscheidt door de lading stromen te volgen, met name de grondstoffen welke per bulkcarriers en tankers vervoerd worden. Ondertussen heeft LBH meer dan 90 kantoren in 29 landen verdeeld over 6 continenten waarmee ze hun klanten in zowel laad als loshaven kunnen bedienen. 

  De LBH Group is in ‘84 opgericht door de broers Jan en Bert Lagendijk in hun thuishaven Rotterdam. De broers hebben beide verschillende functies bekleed in agenturen, stevedoring en handel voordat ze met LBH begonnen. Voor meer informatie zie ook www.lbh-group.com


   Over co-sponsor AnyLinQ

  AnyLinQ is de gedreven en loyale partner die organisaties helpt de volgende stap te nemen in een datagedreven wereld – nu, straks en later. AnyLinQ zorgt ervoor dat klanten hun data beschikbaar hebben, goed kunnen beheren en gebruiken. Het beschikbaar stellen van data is het begin. Zij helpen klanten waarde te halen uit data, zodat hun organisatie het verschil kan maken.

  AnyLinQ levert niet alleen advies en ondersteuning. Hun specialisten ontwerpen en implementeren ook innovatieve projecten en diensten. Hierbij maken ze gebruik van een zelf ontwikkeld model – IT.Redefined. Een nieuwe kijk op IT waar de klant écht centraal staat. Dit alles doen ze door het verbinden van technologie, kennis en services. Zie https://www.anylinq.com