• v.v. RHOON draait (warm) voor Casa Lumina

• NOG MAAR ENKELE NUMMERS TE KOOP VOOR ORANJE SHIRT !!

In de aanloop naar de v.v. Rhoon activiteit, een dag inzetten voor het goede doel, is er vast een eerste superprijs in de verloting gegaan. Dit is een prijzenronde waar iedereen de komende dagen op in kan tekenen tot een maximum van 100 deelnemers, met prachtige prijzen. Zo is er diverse geluidsapparatuur te winnen, een doos Japans bier en als hoofdprijs een gesigneerd shirt van het Nederlands elftal.

Bij voetbal is scoren IN het goede doel heel belangrijk, maar het hebben van plezier en sociaal omgaan met elkaar is dat binnen onze vereniging zeker ook! Vanaf dit jaar komt daar nog iets bij, namelijk scoren VOOR het Goede Doel.

v.v. Rhoon is al goed maatschappelijk verantwoord bezig met beleid op duurzaamheid (plastic recycling, LED lampen, warmwater-spaarkranen etc.) en daar komt nu een jaarlijks initiatief voor liefdadigheid bij. Voor de editie 2019, de eerste, draait het rad voor Casa Lumina, een sociaal dagcentrum in Oradea (Roemenië) waar de TweedeKanswinkel in Rhoon al haar opbrengsten naar toe sluist.

Aktie Goede Doel 2019: Raddraaien met lotenverkoop op 13 april

Tijdens de pauze en na afloop van de thuiswedstrijd van Rhoon 1 tegen Vierpolders 1 op zaterdag  13 april zullen er loten worden verkocht voor het rad van fortuin met mooie prijzen. De opbrengst daarvan zal geheel ten goede komen aan Casa Lumina. Vrijwilligers van de Stichting Vrienden van Casa Lumina zullen aanwezig zijn, eventueel informatie geven en meehelpen met de lotenverkoop en het raddraaien.

Gesigneerd Oranje-shirt Nederlands XI-tal
    Ons bestuurslid Technische zaken Rien Heijboer, tevens onze onbezoldigd clubarts en deel van de medische staf van Oranje, heeft voor deze gelegenheid een gesigneerd shirt kunnen regelen. Daar kan in de kantine van v.v. Rhoon op worden ingetekend op een lijst met 100 vakjes (genummerd 1 t/m 100) ?? op 13 april op 17:15 zal dit shirt, samen met nog een aantal mooie prijzen zoals een grote en een kleine RockBox, een koptelefoon en een doos Japans bier in één ronde worden verloot. Inschrijven hiervoor kan vanaf deze week op een vel in de kantine achter de bar ?? per vakje kost het € 2,00 en er mag op meerdere vakjes worden ingetekend met naam en telefoonnummer. Ook voor de andere rondjes zijn er mooie prijzen met electronica, drank enz.

Mocht ook u eventueel nog willen doneren/sponsoren in de vorm van geld of goederen of prijzen voor het rad: een belletje naar Marian Heijboer (06 19 56 25 41) of mailtje naar rhoon@tweedekanswinkel.com volstaat.

Steun Casa Lumina

U kunt ook steunen door in de winkel te kopen of spullen te brengen voor de verkoop. Daarnaast zijn giften uiteraard welkom. Stichting Vrienden van Casa Lumina bankrekening NL60RABO 0148 355 722

We hopen met deze actie een start te hebben gemaakt voor veel mooie toekomstige initiatieven. Mocht u wellicht ook een goed doel weten dat u wilt nomineren bij het bestuur voor deze jaarlijkse fondsenwerving aarzel dan niet en draag het aan bij een bestuurslid of via info@vvrhoon.nl