• v.v. RHOON en RABO Clubsupport

• Helaas mag je niet naar de club om te supporteren - maar je kunt ons wel steunen in deze moeilijke tijden. Lees maar!

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport investeert de bank met kennis, netwerk en financiële middelen in clubs en verenigingen. Om ze sterker en toekomstbestendig te maken. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Clubs en verenigingen zijn erg waardevol voor ons land. Met deze bijdrage van kennis, netwerk en financiën krijgen clubs en verenigingen de mogelijkheid mooie maatschappelijke bestedingsdoelen te realiseren, zoals in ons geval verduurzaming van het complex.

Waarbij te denken valt aan LED lampen voor de veldverlichting, zonnepanelen om stroom voor de lichtinstallatie en de kantine op te wekken of zonneboilers voor het voorverwarmen van de douche-installaties.

Grote investeringen in duurzaamheid waarvoor we de steun van dit fonds goed kunnen gebruiken! En als we straks naar een nieuw complex zouden gaan, kun je het zo demonteren en meenemen, dus klaar voor de toekomst!

Voorwaarden voor Rabo Clubsupport :

• Alleen leden van de Rabobank mogen stemmen.
    • Leden vanaf 12 jaar mogen stemmen.
    • Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging/ stichting mag worden uitgebracht.

Ben je wel klant maar nog geen (gratis) lid bij de Rabobank? Dan snel lid worden. Hoe? Log in op je Rabo app en via “Zelf regelen”” en vervolgens op “Lidmaatschap” en meld je hier aan. Of log in via:  https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/

Tip : meld ook je partner en kinderen (vanaf 12 jaar) aan als lid van de Rabobank. Hier zijn geen kosten aan verbonden en het levert wel extra stemmen op voor onze vereniging!

Als lid van de Rabobank kun je vanaf vandaag 5 oktober t/m 25 oktober je stem uitbrengen op onze club v.v. Rhoon. Als lid bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Kunnen we op je steun rekenen? Breng je stem uit voor v.v. Rhoon. Stemmen gaat dit jaar via Internetbankieren of via de Rabo Bankieren App! Of via de link die je van de bank ontvangt of doe het hier https://www.rabo-clubsupport.nl/deelnemers?code=3153

Vooral in deze moeilijke Corona-tijden waarin de club zwaar financieel getroffen wordt vanwege  de sluiting van de kantine en het uitsluiten van bezoekers kunnen we alle steun gebruiken, dus help ons door deze crisis heen! Alle beetjes helpen!

De Penning-meester